Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Süprizlerle dolu bir av...

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
İshak abicim tebrik ederim çok güzel av organizasyonu ve sonucunda güzel bir rapor olmuş. O kadar etkilendim ki havta sonu bir av organizasyonu yapmayı düşünyorum :)) Sizin bu mercan avlarınızı izlemek ayrı bir keyf veriyo. ;) Bol bereketli avlar dilerim abicim..
Hafta sonu yapacağın avda gönlünce bir şeylerin denk gelmesi dileği ile rastgele kardeşim...

Ayrıca, imza ayarların bölümüne avlak alanların temziliği hususunda yazmış olduğun satırlardan dolayı sana teşekkür etmek istiyorum...Aşağıdaki ifadelerine aynen tüm kalbimle katılıyorum...

"Denizlerimizi kirletmeyelim. Su hayattır."

* Avlak alanlarında bırakılan çöpler ve artıklar sahillerimizi kullanılamaz hale getirmekte. Bilinçli bir anlayışla artıklarımızı muhafaza edelim.

Ben de bu hususda çok duyalıyım...Söyleye söyleye dilimizde tüy bittiği halde
inşallah bu hususda duyarlı olmayanları etkiliyebilmişsizdir... :rolleyes:

[DM]video/x8t0sk_oltamisina-cevre-bilgi-deniz-ky-kir_travel[/DM]

scream61

Aktif Üye
Adı
Emre TİRGİL
Sağol İshak abi bende teşekkür ederim. Çok güzel bir video olmuş. Gerçekten karar bizlerin gelecekte çocuklarımızın, torunlarımızın güzel sahillere ve hala avlanabilen avlaklara sahip olabilmesi için duyarlı olmamız gerekiyor. Bazen karamsar oluyorum bazende sizin gibi mücadele eden birşeyler yapan insanlar olduğunu görünce karamsarlığım gidiyor. İnşallah herkes bu duyarlılıkla haraket eder. İyi günler dilerim paylaşımlarının takipçisiyiz abicim ;)

scream61

Aktif Üye
Adı
Emre TİRGİL
Balıksevdam üyeleri olarak yayınlanan av hikayelerinin sonunda keyifli av resimlerinin en sonunda çöplerin muhafaza edildiğini veya çöpe atıldığını gösteren bir resim ile duyarlılığımızı göstermiş olsak acaba etki yapar mı ? Eğer bir rapor yayınlarsam bunu yapacağım ;). Hatta bu resimlerin üstüne slogan bile yazabiliriz.

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Balıksevdam üyeleri olarak yayınlanan av hikayelerinin sonunda keyifli av resimlerinin en sonunda çöplerin muhafaza edildiğini veya çöpe atıldığını gösteren bir resim ile duyarlılığımızı göstermiş olsak acaba etki yapar mı ? Eğer bir rapor yayınlarsam bunu yapacağım ;). Hatta bu resimlerin üstüne slogan bile yazabiliriz.

:harika::harika::harika::harika: Başka diyecek laf bulamıyorum...

Nightwalker

Aktif Üye
Adı
Kagan Akcivi
Harika bir av olmus, tum ekibi kutlarim...

Adı
Adınızı Soyadınız
Daha ne olsun süper av olmuş.Tebrikler.