Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf kamis onerisi

Adı
Erdem Erdoğan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Okuma salina derim parçalı yada teleskobik tabi bulabilirsen

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mektupla

Daimi Üye
Son düzenleme:

Mektupla

Daimi Üye

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İp misina eriminizi arttiracaktir, 0.18 - 0.20 civari buyuk ihtimalle isinizi gorur.. konik kafa bir makinaya ihtiyaciniz var, bende shimano active surf var ve memnunum.. ancak daha ust seviye bir makina kullanmadim, onu kullanan arkadaslar yorumlarda daha dogru olur.. surekli at cek yapmayacaginizi dusunerek fiyat performans urunu penn surf blaster’a bakmanizi tavsiye ederim.. daha ust segment birseyler bakiyorsaniz eger shimano’nun makinalarini inceleyin.. bildigim kadariyla bogazda uzun atis icin shimano flinegen kullaniyorlar..

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İki bin - üç bin liralik makinalar hafif oldugu icin tercih ediliyor, bogazda kursun arkasi rapala at-cek yapildigi icin agir makina surekli kullanilamiyor.. surf blaster kullanan herkes memnun ancak agir bir makina, beklemeli avlar icin uygun ancak surekli elimde tutup at-cek yapayim derseniz tarumar olursunuz :)

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İstavrit icin hafif makine kullanabilirsiniz, oyle aman aman uzaga atmaniza gerek yok oralarda.. kumsaldan kiyidan aliyoruz biz akcakocada, sizde de oyledir.. lufer artik olur mu bilemiyorum :) onumuzdeki yil belli olur sanirim.. insallah diyelim..

Mektupla

Daimi Üye
DAM steel power 450 öçlünce tam 440 cm boyunda.....makina yatağıyla sap ucu arası bence fazlasıyla kısa......bugün hiç zamanım olmamasına rağmen tek bir atış için zaman yarattım ve atış 129,9 metreye düştü.....ilk kez elime aldığım halde bu mesafeye ulaşmak beni hem çok şaşırttı hem de düşündürdü...yarın zamanım var....bir çok atış yapıp ortalaması hakkında fikir sahibi olacağım inşallah.....
Mesafe ölçümünü nasıl yapıyorsunuz

Mektupla

Daimi Üye
Arazi bana ait ve evimin bitişiğinde..hem adımla hem metreye birçok noktasına işaretler ýerleştirdim.bir adımım 86.6 cm geliyor.örneğin 120 metre işaretini 10 adım geçtiysem 128.6ya atmış oluyorum..bugünkü atışta 154 adıma gitti....rekor sopasını oraya diktim bugün...
Yuki q7 450 ile atışın sonucunu da merakla bekliyorum

Mektupla

Daimi Üye
DAM steel power 450 öçlünce tam 440 cm boyunda.....makina yatağıyla sap ucu arası bence fazlasıyla kısa......bugün hiç zamanım olmamasına rağmen tek bir atış için zaman yarattım ve atış 129,9 metreye düştü.....ilk kez elime aldığım halde bu mesafeye ulaşmak beni hem çok şaşırttı hem de düşündürdü...yarın zamanım var....bir çok atış yapıp ortalaması hakkında fikir sahibi olacağım inşallah.....
Kaç gram attınız

Mektupla

Daimi Üye
Hiç sormayın ben resmen tırnaklarımı yiyorum sabırsızlıkla....bu arada savant en uç halkadan kırıldığı için bugün kolayca tamir ettiler...mutlu oldum....
Savant ın tamiri nerede yapıldı