Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf kamis onerisi

gencery

Aktif Üye
Adı
gencery

Mektupla

Daimi Üye

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Surf kamış arayışı benim için bitti...her şeyim kalkan sezonuna hazır...simdi spin takımı yapıp kıyıdan lüfer olayına girmem lazım acilen...gecen cumartesi sazan kamışı ve cok ağır bir makinayla 4 parca tutunca hevese geldim....

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Surf kamış arayışı benim için bitti...her şeyim kalkan sezonuna hazır...simdi spin takımı yapıp kıyıdan lüfer olayına girmem lazım acilen...gecen cumartesi sazan kamışı ve cok ağır bir makinayla 4 parca tutunca hevese geldim....
Bir an once baslamaniz lazim, kiyilar cinekop dolu.. gerci bu firtinadan sonra ne olur bilemiyorum cunku denizin sicakliginin birden dusmesini bu balik pek sevmiyor..

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Kestane karasından sonra balık her yıl bollasiyor...bu fırtınayı bir aydır hasretle bekliyordum...kendime az önce ryobi305 cm spin kamışla okuma raw makine aldım....birkac tane de çeşitli çap ve ebatta kaşık...baslangic için idare eder herhalde...tatli suda çocukluğumdan beri spin kamış ve mepps ile avlandigimdan uzak spin atışlarda ustayım...kismetse yarın ya da cumartesi akçakoca kadınlar plajı civarında hem takımı hem şansımı deneyeceğim....lufer için o bölgede daha iyi yer tavsiyelerine ve daha iyi spin takım tavsiyelerine acigim....

Son düzenleme:

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kestane karasından sonra balık her yıl bollasiyor...bu fırtınayı bir aydır hasretle bekliyordum...kendime az önce ryobi305 cm spin kamışla okuma raw makine aldım....birkac tane de çeşitli çap ve ebatta kaşık...baslangic için idare eder herhalde...tatli suda çocukluğumdan beri spin kamış ve mepps ile avlandigimdan uzak spin atışlarda ustayım...kismetse yarın ya da cumartesi akçakoca kadınlar plajı civarında hem takımı hem şansımı deneyeceğim....lufer için o bölgede daha iyi yer tavsiyelerine ve daha iyi spin takım tavsiyelerine acigim....
Tabi ki Edilli tarafinda sari kayalara gidin.. 2 sene once kestane karasi cok siddetli gecmisti ve deniz sicakligi 10 derece birden dusmustu, 1 aya yakin balik dogru duzgun gostermemisti kendini..

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
VEGA Sniper Finesse Tele Surf 430/4,30mt 220gr atarlı Olta Kamışı--399TL
Benzer fiyat ve atar aralığındaki lineaeffe ve okuma kamışlarla kıyaslayabilecek kullanıcı var mı acaba ?

VEGA Sniper Finesse Tele Surf serisi olta kamışları, Kıyıdan uzun mesafeli atışlar için özel tasarlanmıştır, XT40 Karbon materyalden üretilmiş ultra hafif ve güçlüdür, DPS makine takma bölümü, Vega k-type Guide Sic misina kılavuzları Mükemmel fiyat/kalite orantısına sahip.

Teknik Detaylar...

• XT40 Karbon Gövde
  • Vega K-type Guide Sic Kılavuz Halkaları
  • DPS Makine Yuvası
  • Kapalı Boy: 160cm
  • Halka Adedi: 5
  • Parça Adedi: 6
  • Aksiyon: 220gr
  • Ağırlık: 500gr
Gec oldu ama yeni gordum arkadaslar yinede bilgi amacli cevap vermek istedim

Kamisi kandilli de kullandim bir sure max 220gr atis yaptim bu kamisla gercektende siniri bence kamisin, 180grmda tam performansini veriyor , 220gr ustu esneme artiyor kamisda .

Kamisin halka yapisi uzun atislar icin tasarlanmis ve dayanikliligi gayet iyi , sap kismida baya uzun gucu almada cok etkili uzun olmasi.

Urun hakkinda tek negatif kismi ki benim icin de buyuk sorun oluyor kapali boyu gercekten uzun (160cm) araba bagajina sigmamasi beni cileden cikariyor sirf bu yuzden satiliga cikarma durumum var urunu.

Fiyat performans olarak 4.30 bir kamisin bogaz kursun arkasina gayet uygun oldugunu dusunuyorum.