Öncelikle yardım için teşekkür ederim.
Ürünü dün akşam üstü alır almaz küçük bir kaçamak yaptım. Bir kaç alıştırma atışı yapıp geri döndüm. Öncelikle gayet hafif ürün, atış mesafesi de 60gr kurşun için beni tatmin etti doğrusu.Yeşil rengi pek sevmememe rağmen görüntüsü çok tatlı geldi. Makine yatağının ayarlanabilir olması hoşuma gitmişti ama sanki ileride sıkıntı çıkartabilir. Portatif olduğu için esneme yapma kayma durumu olacakmış gibi geldi.
Aslında konuyu makineler ve olta makaraları kısmına açmıştım. İlk önce kamış olayını hallettik.
Şimdi sizlerden green face 390 ile takım yapabileceğim
surf makine önerileri bekliyorum
👍
Aklımda ki bir kaç model: (500tl sınırını aşmak istemiyorum. Fakat bazı modellerin 2.elini bulabileceğimi düşünerek yazdım. Önerilerinizi bekliyorum
😵)
Shimano Aerlex 10000 XSB Spod Surf
Shimano Aerlex 10000 XSB Spod Surf Makinası Shimano Surf Makinalar | Hedef Balıkta
SHIMANO SUPER AERO SPINJOY XT 4+1 BB SURF MAKİNE
(link)
Shimano Beastmaster 7000 XSA Olta Makinesi
(link)
Shimano Aerlex 10000 XTB Spod Surf
Shimano Aerlex 10000 XTB Spod Surf Makinası Shimano Surf Makinalar | Hedef Balıkta
Shimano Aerlex Big Pit 7000XS-A 1xSSS+1BB 4.6:1 Surf Makinası
Shimano Aerlex Big Pit 7000XS-A 1xSSS+1BB 4.6:1 Surf Makinası Shimano Surf Makinalar | Hedef Balıkta
Okuma Trio Rex Salt TXS-60 FD Sörf Makina
Okuma Trio Rex Salt TXS-60 FD Sörf Makina Okuma Genel Kullanım Makinalar | Hedef Balıkta
Okuma Trio Surf Txsu-60 5 Olta Makinası
Okuma Trio Surf Txsu-60 5 Olta Makinası Okuma Genel Kullanım Makinalar | Hedef Balıkta
Daiwa AG Plus 6000 Olta Makinesi
(link)
Daiwa Black Widow Carp 5000 A Olta Makinesi
(link)
PENN AFFINITY II 7000LCEU OLTA MAKİNESİ
(link)