Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

TEKİRDAĞ, Marmara Ereğlisi, YeniÇiftlik, Sultanköy, Silivri Balık Durumu

ince.seyyit

Aktif Üye
Adı
Seyyit İnce
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Peki yeniçitflik sahilinde at-çek için uygun yer öeneriniz var mı? orları hiç bilmediğim için danışıyorum.
Natoya giderseniz dikkat edin bu yaz birkaç defa araç camı patlatma ve benzeri soygun olayları yaşandı orada. Suriyelilerin yaptığını söylüyorlar. Nato av konusunda eskisi gibi verimli bir nokta değil açıkçası yaz döneminde ışıklandırma getirerek istavrit avlarlar ya da uç taraftaki dubalardan eşkina vs için yemli takım atarlar.

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yeniçiftlikte sahil var.Eskiden kipa ismi , şuan ise Migros.4 yol ağzından karşıya geçince solda şok , sağda otopArk , palaja kadar olan yolda midyeciler falan var. o sahilde balık tutulur mu ? Arada arkadaşlarımın yanına gidiyorum evlerine yakın.Olta mı alıp gidebilirim...0

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yeniçiftlikte sahil var.Eskiden kipa ismi , şuan ise Migros.4 yol ağzından karşıya geçince solda şok , sağda otopArk , palaja kadar olan yolda midyeciler falan var. o sahilde balık tutulur mu ? Arada arkadaşlarımın yanına gidiyorum evlerine yakın.Olta mı alıp gidebilirim...0
Levrek için daha mantıklı olur. Ama sabit noktada durmayın. Tarayarak plajı gezin.

ahmtr

Yeni Üye
Adı
ahmet meydanoğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle herkese merhaba;

Silivri Uyumkent sitesi önünde kıyıdan balık avlamak istiyorum,
hangi yöntemle hangi balığı kandırabiliriz bu bölgeden tecrübe etmiş arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim :)
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

Mektupla

Daimi Üye

Mektupla

Daimi Üye