Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maalesef orkinos avı çok uzak olduğum bir tür. Hiç denemedik. Hamdi bey bu konuda tecrübeli, ona sormakta fayda var.Cüneyt bey,
Bir büyüğüm için; Saros Körfezi" nde tekne ile orkinos avına uygun kamış ve makine araştırıyorum. Önerileriniz olabilir mi ?
Teknedeyken makinanın telini açtıktan sonra misina çıkışında iyi oluşu veya olmaması nasıl oluyor anlayamadım. İzah ederseniz sevinirim. Ben hiçbir sıkındı yaşamadım. Derinliğe göre bütün misina kurşunun peşinden sorunsuz gidiyor.tekneden av için ceymar 55 derim banax 4000 den ve daiwa 4000 serisi 1:5.0 makinalardan oldukça rahat çekişi var banaxın kusuru agır oluşu ve misina boşaltımının okadar iyi olmaması.
Eger makaranin altina dolgu yapmaz isen ve makaraya atiyorum 30 luk 200 metre misina sarmis isen derin oldugundan zor bosaliyorTeknedeyken makinanın telini açtıktan sonra misina çıkışında iyi oluşu veya olmaması nasıl oluyor anlayamadım. İzah ederseniz sevinirim. Ben hiçbir sıkındı yaşamadım. Derinliğe göre bütün misina kurşunun peşinden sorunsuz gidiyor.
Dolgu yapmanın markayla alakası nedir? BanaxEger makaranin altina dolgu yapmaz isen ve makaraya atiyorum 30 luk 200 metre misina sarmis isen derin oldugundan zor bosaliyor
Eğer teknede iseniz ve suya paralel bir atış gerçekleşmiyorsa , misinanın çıkışında bir sorun olabileceğini düşünmemekteyim.Eger makaranin altina dolgu yapmaz isen ve makaraya atiyorum 30 luk 200 metre misina sarmis isen derin oldugundan zor bosaliyor