Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rancodas

Yeni Üye
Adı
Mete Taş
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Saygıdeğer forum üyeleri,
Ülkemizdeki tüm avlanma bölgeleri ile ilgili büyük bir arşiv yapıp herkesin hizmetine sunmak istiyorum. O yüzden foruma üye oldum. Sizlerden ricam bulunduğunuz bölgelerdeki balık tutulan bölgeleri buraya yazarak büyük bir arşiv yapmak. Her bölgedeki her şehirdeki kıyılar, göller akarsular ve hangi balık türleri avlanabildiğini buraya yazmanız.Desteklerinizi bekliyorum.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Saygıdeğer forum üyeleri,
Ülkemizdeki tüm avlanma bölgeleri ile ilgili büyük bir arşiv yapıp herkesin hizmetine sunmak istiyorum. O yüzden foruma üye oldum. Sizlerden ricam bulunduğunuz bölgelerdeki balık tutulan bölgeleri buraya yazarak büyük bir arşiv yapmak. Her bölgedeki her şehirdeki kıyılar, göller akarsular ve hangi balık türleri avlanabildiğini buraya yazmanız.Desteklerinizi bekliyorum.
Güzel bir başlık açmışsınız inşallah kötü niyetli kişilerin eline geçmez.

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben bunu zamanında Bursa için yapmıştım ama bu şekilde bilgi isteyerek değil. Geriye dönük tüm av raporlarını inceleyip, Bursa'da yapılan avların bölgesini, tarihini, sabah suyu mu akşam suyu mu, hangi balık yakalanmış, hangi yem kullanılmış, tekne mi kıyı mı vs şeklinde detaylı excel dosyası haline getirmiştim kendim için. Bırakın ihtiyacı olan kendisi araştıraral bulsun. Bu tarz bilgileri altın tepside sunmanın bir anlamı yok.

gurayt

Üye
Adı
Güray T.
Balık tutma sevdasına yeni başlayan ve acemiği dibine kadar yaşayan ben kardeşinizde açıkcası bu duruma karşı bakıyorum. İlk başta bende Bursada çeşitli kişilere çok mera sordum fakat net cevabı neden alamadığımı şimdilerde daha iyi anlar oldum.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balık tutma sevdasına yeni başlayan ve acemiği dibine kadar yaşayan ben kardeşinizde açıkcası bu duruma karşı bakıyorum. İlk başta bende Bursada çeşitli kişilere çok mera sordum fakat net cevabı neden alamadığımı şimdilerde daha iyi anlar oldum.
Yeterince isterseniz tüm cevapları bulursunuz.

gurayt

Üye
Adı
Güray T.
Yeterince isterseniz tüm cevapları bulursunuz.
Evet çok haklısınız. Zaten artık kendim araştıriyorum geze geze. Kendim ögrenmeye çalışıyorum. İnsan kazanmaya çalışıyorum ayrıca. Merayı katlenmiceğimi, temiz birakacağımı, benden sonraki nesile daha iri balık bırakmaya çalıştıgımı anlatmaya çabalıyorum. Benden heves eden arkadaşlarıma anlatıyorum. Ilk başta ne alaka deselerde empati sonrası hak veriyorlar.

mohac

Daimi Üye
Adı
Aykut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet çok haklısınız. Zaten artık kendim araştıriyorum geze geze. Kendim ögrenmeye çalışıyorum. İnsan kazanmaya çalışıyorum ayrıca. Merayı katlenmiceğimi, temiz birakacağımı, benden sonraki nesile daha iri balık bırakmaya çalıştıgımı anlatmaya çabalıyorum. Benden heves eden arkadaşlarıma anlatıyorum. Ilk başta ne alaka deselerde empati sonrası hak veriyorlar.
Hocam sizle alakalı değil ben başıma gelen ve duyduğum birkaç bişey söyleyeyim. Bu amaçla kurulan Facebook üzerindeki bir mecrada merada çupra olduğu söylendi (Karadeniz) bir hafta sonra zıpkıncılar gece dalarak kökünü kuruttu. Yine aynı şekilde mera paylaşıldı dinamitlendi aynı mera kendine geldi kışın kıyıya ağ atıldı oltacıların sahteleri ağlara takıldı (kasten yapmışlar takılan sahteleri av bayine satmışlar sonradan öğrendik). Sizde hak verirsiniz ki bu tarz paylaşımlar maalesef hep iyi niyetli insanların eline geçmiyor.

evrenersin

Aktif Üye
Adı
evren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bilgi paylaşılmalı diye düşünyor ve destekliyorum. Tabiki kötüye kullanan insanlar bu şartları değiştirecek evet ama yinede paylaşılmalı.