Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türk Malı Balıkcılık Malzemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu ürünleri kendinizmi üretiyorsunuz.bir sezonda 3000 adet üretim zaten seri üretim olmuyor mu?
evet ama hepsi fason,
kalıbı para,
klipsler para,
misketlere ayrı para
ultrasonic birleştirme ayrı para,
boya ayrı para ,
kanca ve halkalar ayrı para,
bide kutu var oda ayrı para :)

hepsini fason yaptırıyorum. biraz koşturmaca oluyor. seri üretimden kasıt hepsini olmasamda 5-6 kalemi kendi bünyemde toplamak.

İnşallah oda olacak.

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
evet ama hepsi fason,
kalıbı para,
klipsler para,
misketlere ayrı para
ultrasonic birleştirme ayrı para,
boya ayrı para ,
kanca ve halkalar ayrı para,
bide kutu var oda ayrı para :)

hepsini fason yaptırıyorum. biraz koşturmaca oluyor. seri üretimden kasıt hepsini olmasamda 5-6 kalemi kendi bünyemde toplamak.

İnşallah oda olacak.
Merhaba ucuz sahtelerin en kötü yanı havada takla atması ve boyasının çabuk atması bunların önüne geçerseniz çok iyi olur birde tatlı su için balsa kullanırsanız özellikle salmo gibi tatlı suda ciddi satışlar yaparsınız

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba ucuz sahtelerin en kötü yanı havada takla atması ve boyasının çabuk atması bunların önüne geçerseniz çok iyi olur birde tatlı su için balsa kullanırsanız özellikle salmo gibi tatlı suda ciddi satışlar yaparsınız
Merhaba Gökhan Bey,

Erim mesafesi ve boya konusunu tamamiyle çözdük, üzerindeki kaplama birçok Japon maketlerde dahi yok. erim mesafesini manyetik atış sistemi ile çözdük. suan için 10 farklı model çizilip hazırlanıyor. yeni sezonda çok konuşula cağız :)

pars

Aktif Üye
Erkan bey size tavsiyem fiyat olarak değil kalite olarak rekabet etmeniz yönündedir.
3000 tane tanesini 10tl den değil. 1000tanesini tanesi 25tl den satmak gibi. Kaliteyi düşürmeyin her ürünün alıcısı vardır.
Sosyal medyayı iyi kullanın, sponsor ürünlerinizi kullananlar ve sonuçları sosyal medyada yayınlayanlar olsun.... Bu inanılmaz etkili. Duo ve İma bunu çok iyi yapıyor.
Marka tescili ve internet sitesi yaptırın derim. Tebrikler.

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba Gökhan Bey,

Erim mesafesi ve boya konusunu tamamiyle çözdük, üzerindeki kaplama birçok Japon maketlerde dahi yok. erim mesafesini manyetik atış sistemi ile çözdük. suan için 10 farklı model çizilip hazırlanıyor. yeni sezonda çok konuşula cağız :)
Çok iyi şahsen bırakın ucuz olmasını diğerlerinden pali bile olsa kaliteli olduktan sonra elin japonu çini kazanacağına benim toprağım memleketimin insanı kazansın

pars

Aktif Üye
Sitenizi inceledim,
Zamanla daha iyi olacağına inanıyorum.
Sizin TR de üretimleriniz (veya ürettirdikleriniz) ile çinden gelen malı olanları ayırt edemedim. Türk malı veya kendi ürünümüzdür açıklaması olmasını iyi olurdu açıklama kısmında. Zaten isteyen Aliexpress ten alan alıyor, tanesi 1 dolara kargo bedava. KENDO nun yaptığı bu noktada bence başarılı. Kendo-rapala-savagear bence ilk rakipleriniz.
Tanesi1 dolara kargo bedava zaten binlerce rapala var çin sitelerinde, bunlarla rekabet edilmez.
Üretim kademelerini de sitede ileride görmek güzel olur. Ebay veya Amazon gibi sitelerde satış yapan bir kaç satıcınız olabilir.
Marka ve logo tescili çok önemli. İyi akşamlar.

Öneri:Site yönetimi ile iletişim kurup bahar aylarında sizin tedarik ettiğiniz rapalalar ile boğazda veya marmarada spin av yarışması düzenleyebilirsiniz. Süper bir reklam ve tanıtım olur. Ustalara ürünlerinizi denetmiş olursunuz. Neden olmasın.

Son düzenleme:

pars

Aktif Üye
Son bir konu: Metal Kaşık piyasasının, Türkiye'de satılan sahte balıktan daha fazla pazar payı olduğunu düşünüyorum. Hansen markasının 10tl ye sattığı metal parcasını yapmak bu kadar zor olmasa gerek. 2 lira 3 liraya satılan bazı metal kaşıklar var TR üretimi.
Klasik türk mantığı rekabeti sadece fiyatta sanıyorlar.
Kardeşim ben neden 10tl veriyorum hansen kaşığa bunu düşünen yok. 2 liraya değil 8 liraya sat. Kancası halkası 1.sınıf olsun. Haksızmıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...