Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türk Malı Balıkcılık Malzemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Son bir konu: Metal Kaşık piyasasının, Türkiye'de satılan sahte balıktan daha fazla pazar payı olduğunu düşünüyorum. Hansen markasının 10tl ye sattığı metal parcasını yapmak bu kadar zor olmasa gerek. 2 lira 3 liraya satılan bazı metal kaşıklar var TR üretimi.
Klasik türk mantığı rekabeti sadece fiyatta sanıyorlar.
Kardeşim ben neden 10tl veriyorum hansen kaşığa bunu düşünen yok. 2 liraya değil 8 liraya sat. Kancası halkası 1.sınıf olsun. Haksızmıyım.
Evet bu konuda katılıyorum mesela linetti clio kaşık tatlı suda süper iş yapıyor remikson felan bir sürü taklidi var ama hiç biri yerini tutmuyor yap aynısını kaliteli bak ne satış yapıyorsun yap alabalik için mepps

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tesekküe ederim ilginiz için Markamız "Turko,Turkoess,Turkond,Skymer Turko, şeklindedir.

Türkiye üretimş Ürün açıklama kısmında var ama ön plana cıkartmak önemli.

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fabrika daha yok, ürünleri istanbulda özel yaptırıyorum şimdilik, ama yakında küçük bir üretim atolyesi açmayı planlıyoruz. Bunun için kosgeb e başvuruda bulunduk. Takipte olun her zaman beklerim sizleri.

Son düzenleme:

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
bende lehimle zoka yapıyorum ama tabiki işten kalan zamanlarda sinopta oldukça rağbet görüyor 2 yıldır samsun av markette satıyor emekli olunca ancak yeterli üretim yapma şansım olur şimdilik amatörce kısıtlı miktarda yapıp ihtiyacım olan malzemelerle takas yapıyorum kurşunsuz zoka yapımı adıyla sitede modellerin birkısmı bulunuyor

rapalacim

Yeni Üye
Adı
Erkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
el emeği en önemli meziyet arada bartına gidiyorum orda soğuk demirciler ve bakır işleme yapan dükkanlar var inanın seyrederken kendimden geçiyorum

Onların yaptığı ayrı bir sanat. Bazen makina yapmıyor onların yaptıgını.

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kendonun gözünüseveyim okunmuş rapala valla hemde ucuz bence Türkmalı sahte yapıp bu firmalarla başa çıkılmaz adamlar hem ucuz hemde çalışkan rapala üretiyor bende isterim Türk malı sahtemiz olsun ama @Hamdi abinin dediği gibi biz taklitci oldukça marka marka bişey olamayız ne yazik

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aslında büyük markaların da bir çoğu taklit maria suguast ile sasuke daiwa nin bi sahtesi vardı tam adını hatırlamıyorum dikkat edin bir çok benzer ürün var daiwa Croswake ile tachle hourse nin sahtesi ağız yapısı felan önemli olan kaliteli olması sağlam olması mesela sasuke ve komomo hepimiz biliriz ama dış kaplaması çok kötü benim gözümde bir kaç isirikta darma duman oluyor daha öncede söyledim elin japonu kazanacağına benim memleketimin insanı kazansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...