saskinyunus
Yeni Üye
- Adı
- yunus
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
pendikte bu saatlerde zargana alabilirmiyim fikri olan varmı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lrf ile dişli denediniz mi hiç?Pendik marina yanı 18.00-23:00 arası lrf ve spin denedim istavrit vharicinde vuruş yok. İstavritte şamandıralı tek tuk alanlar vardı çoğu alamadan gitti. Yanımdaki gençler 15 adet kadar midye ve solucan ile iri istavrit aldılar o kadar.
Lrf ile dişli denediniz mi hiç?
Pendik ile yunus arası gider gelirBu arada asıl bombayı unuttum dün Pendik marina yanında su samuru vardı şok oldumÇok tatlı pek kaçmıyor da bi tane istavrit verdim elleriyle tutup yiğiyor
![]()
Evet hocam biz de baştan sesini duyup fare var herhalde falan dedik ama sonradan gösterdi kendisini. Zaten dibine gelince bir süre gitmiyor suya atlayıp atlayıp çıkıp sanırım kendince şirinlik yapıp balık istiyorPendik ile yunus arası gider gelir
Künkte yaz başında yavruları vardı
Bir yandan atış yaparken dibimizde sesi duyunca irkilmiştik.
Çok tatlı
ve Hızlı keratalar![]()
Pendikten attınız mı peki?yem olarak ne kullandınız su üstü mü? Sahil biraz kayalık biliyorsunuz takılma riski var?Spin set ile dişli de denedim vuruş yok
Su üstüm henüz yok yarın elimde olacak çeşitli rapalalar ve silikonlar denedim hiçbirinde vuruş olmadı. Bu akşamda kartal dolgu alanındaydım yine spinde hiçbir vuruş alamadım. Lrf ile de kayda değer bir şey tutamadım. Bir tane trofe kaya balığı 4 tane de mavi yeşil adını unuttuğum bir balık tuttum ama 10 cm kadarlardı yanımdaki adam 1 kilo civarlarına çıktığını söyleyince onları da geri saldım. Zarganaya ve istavrite atanlar vardı hiç tutan görmedim. Yemli dip oltası atan iki kişi vardı onlarda hiçbir şey tutamadı. İlk lrf günümü özledim gerçekten 7 tane ispari almıştım bi tanesi yarım kiloydu yanına 2 dev barbun bi istavrit karışık tava yapmıştımPendikten attınız mı peki?yem olarak ne kullandınız su üstü mü? Sahil biraz kayalık biliyorsunuz takılma riski var?