Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pendik marina yanı 18.00-23:00 arası lrf ve spin denedim istavrit vharicinde vuruş yok. İstavritte şamandıralı tek tuk alanlar vardı çoğu alamadan gitti. Yanımdaki gençler 15 adet kadar midye ve solucan ile iri istavrit aldılar o kadar.
Lrf ile dişli denediniz mi hiç?

Mektupla

Daimi Üye

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu arada asıl bombayı unuttum dün Pendik marina yanında su samuru vardı şok oldum :) Çok tatlı pek kaçmıyor da bi tane istavrit verdim elleriyle tutup yiğiyor :D

Ekli dosyalar

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bu arada asıl bombayı unuttum dün Pendik marina yanında su samuru vardı şok oldum :) Çok tatlı pek kaçmıyor da bi tane istavrit verdim elleriyle tutup yiğiyor :D
Pendik ile yunus arası gider gelir
Künkte yaz başında yavruları vardı
Bir yandan atış yaparken dibimizde sesi duyunca irkilmiştik.
Çok tatlı
ve Hızlı keratalar;)

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Pendik ile yunus arası gider gelir
Künkte yaz başında yavruları vardı
Bir yandan atış yaparken dibimizde sesi duyunca irkilmiştik.
Çok tatlı
ve Hızlı keratalar;)
Evet hocam biz de baştan sesini duyup fare var herhalde falan dedik ama sonradan gösterdi kendisini. Zaten dibine gelince bir süre gitmiyor suya atlayıp atlayıp çıkıp sanırım kendince şirinlik yapıp balık istiyor :)

ColorTR

Aktif Üye
Adı
Mert
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Pendikten attınız mı peki?yem olarak ne kullandınız su üstü mü? Sahil biraz kayalık biliyorsunuz takılma riski var?
Su üstüm henüz yok yarın elimde olacak çeşitli rapalalar ve silikonlar denedim hiçbirinde vuruş olmadı. Bu akşamda kartal dolgu alanındaydım yine spinde hiçbir vuruş alamadım. Lrf ile de kayda değer bir şey tutamadım. Bir tane trofe kaya balığı 4 tane de mavi yeşil adını unuttuğum bir balık tuttum ama 10 cm kadarlardı yanımdaki adam 1 kilo civarlarına çıktığını söyleyince onları da geri saldım. Zarganaya ve istavrite atanlar vardı hiç tutan görmedim. Yemli dip oltası atan iki kişi vardı onlarda hiçbir şey tutamadı. İlk lrf günümü özledim gerçekten 7 tane ispari almıştım bi tanesi yarım kiloydu yanına 2 dev barbun bi istavrit karışık tava yapmıştım :acpsnr: