Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
arkadaşlar bölüyorum kusura bakmayın sizce maltepe civarı kayalıklardan balık tutmak için şu set nasıldır Lineaeffe epx telecast carbon 380cm 40-90gr Olta kamlar AVmarketi.com OKUMA AVENGER AV-30b MAKNE Olta makinalar AVmarketi.com yada şöyle bi surf kamışla daha büyük bi makinemi önerirsiniz.ama oda ağırlık ve kapalı uzunuktan fark ediyo Lineaeffe spirit surf kam 4,20m Olta kamlar AVmarketi.com bunun 390 ı

O kamışa o makine ufak.ayrıca bu bölgede 80 grama kadar atarlı 3 metre kamış her türlü işini görür. bu bölge için 4 metre kamışlara gerek yok , kayalıklarda uğraştırır seni.
okuma AV serisi makina alacaksan . Av55 al çapari beklemeli avlarda yeterli olur.. Av30 yetersiz kalır.

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün avlakta 1 kilo kadar istavrit birz gümüş ve bir tane şaşkın çinekopla avı bitidim akşam 18,00-21,00 arası

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Merhabalar herkese küçük yalı bostancı suadiye tarafında kıyıdan istavrit başladımı deneme yapan varmı ? Kartalda çıktığını biliyorum da mendireğe gitsemmi karar veremedim..

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Senihcan Maltepe tarafında ki yeni dolgu alanını tavsiye ederim süprizler oluyor diyenler var

ulku_seven

Üye
Adı
Metin Ülküseven
Bu aksamaksam kartal sahilde 19:00-21:00 arasi güneş batarken at çek yaptik ellerimiz bos donduk, kimseciklerdede pek bisey yoktu..

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Fatih selamlar abi geç gördüm yorumu :) Abi ne gibi süprizler oluyormuş ona göre takımla gideyim :) Atçekte raplaayla herhangi bir süpriz duydunmu :)

Senihcan Maltepe tarafında ki yeni dolgu alanını tavsiye ederim süprizler oluyor diyenler var

kronosum

Yeni Üye
Bostancı- Suadiye arasında avlanan varmı acaba?
Durum nedir? Ben en son c.tesi akşamı 1 adet sarıkanat tutabildim.

İyi Avlar

yaman_onur

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pendik tarafında gece eşkina alıyorlar boru kurdu ile, bir de çokça iri kefal alan oluyor, İstavrit yok, zargana görüldü...

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Benimde dün ku avim bunlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi