Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Cumartesi günü ben de oradaydım LRF ile bir tane ufak lapincik kandırdım. O dalarken aklıma geldi fotoğraf çektirmek :). Şu organizasyon geçsin, hafta içi fulltime oradayım. LRF ile harikalar yaratacağım :).

Kasırgaemre

Aktif Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Yok şamandiralı midye ile

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fatih selamlar abi geç gördüm yorumu :) Abi ne gibi süprizler oluyormuş ona göre takımla gideyim :) Atçekte raplaayla herhangi bir süpriz duydunmu :)

Senihcan 2 hafta önce rapala ile alındığını duydum ama şu an durum nedir bilemem

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hmm alan bir kaç kişiyle konuştum vaktim olursa bu hafta bir deneyecem balık geçti genelde ama belki şansıma geride kalanlar vardır :)
Senihcan 2 hafta önce rapala ile alındığını duydum ama şu an durum nedir bilemem

sademrt

Aktif Üye
topla midye ile atınca kartalın her yerinde izmarit ve kefal alınabiliyor bu ara aklınızda bulunsun, kıyıdan hemde.

tanercapa

Yeni Üye
Gunaydın arkadaşlar,

Kartal Pendik hattı akşamları eşkina deneyen varmı acaba, Gecen hafta kartal Koctaşın orda, akşam 17:00 den sonra guzel istavrit ve sardalya yapıyordu. Akşam bende Eşkinaya bekledim fakat tık yoktu, Deneme yapan veyahut alan arkadaşlar varmı acaba. Birde yeni dolgu alanında izmarite atanlar gördüm birer ikişer almışlardı hala devam ediyormudur? Birde O alanda Eşkina için daha erkenmidir. Deneme yapılırmı?

Teşekkürler

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hocam doldurma alanlarda güzel eşkina çıkar diye bizde bekliyoruz ama en az 1,2 senesi var. O taraflar da hatta güzel balık çeşitliliği olacak diye düşünüyorum tabi güzel korunur ağ mağ atmaya izin vermezlerse..

Gunaydın arkadaşlar,

Kartal Pendik hattı akşamları eşkina deneyen varmı acaba, Gecen hafta kartal Koctaşın orda, akşam 17:00 den sonra guzel istavrit ve sardalya yapıyordu. Akşam bende Eşkinaya bekledim fakat tık yoktu, Deneme yapan veyahut alan arkadaşlar varmı acaba. Birde yeni dolgu alanında izmarite atanlar gördüm birer ikişer almışlardı hala devam ediyormudur? Birde O alanda Eşkina için daha erkenmidir. Deneme yapılırmı?

Teşekkürler

fatihh

Üye
doldurulan alanların dibi hep kumluk.. hemen kıyıdaki taşların dibine girerlermi eşkinalar bilemiyorum ama yuvalanacak kaya kavuk bulamıcaklar sanırım eşkinalar. belki kum balıkları mırmır vs açısından verimli olabilir kannımca.