Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün pendikte 30 cm lüfer çıktığını duymuştum ancak sahile indiğimde birçok kişi olmasına rağmen herkes sıfırdı sanırım 1 - 2 hafta daha bekleyeceğiz.

Ersin1903

Daimi Üye
Dün pendikte 30 cm lüfer çıktığını duymuştum ancak sahile indiğimde birçok kişi olmasına rağmen herkes sıfırdı sanırım 1 - 2 hafta daha bekleyeceğiz.
Belki siz çok sağlam bir kaynağınızdan almışsınızdır bu bilgiyi ancak genelde bu tarz söylemler balığın yapmasına yakın olduğu dönemlerde hep çıkar, sağdan soldan kulaktan kulağa yayılan bilgiler hep yayılır Sezer bey, gözle görmeden bence çok inanmamak lazım... Bu nedenle sizde en doğrusunu yapıp sahile inmişsiniz, gözlemlemiş belki de olta atıp denemişsiniz ne var ne yok diye... En güzeli söylenenlere çok fazla kulak asmadan kendi denemelerimizi kendimiz yapmamız ve tecrübe etmemiz balık durumunu ;) bazı zamanlarda çok ilginç dedikodular yayılabiliyor insanları hareketlendirmek için :)

Lionirossi

Aktif Üye
Adı
Sezer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Belki siz çok sağlam bir kaynağınızdan almışsınızdır bu bilgiyi ancak genelde bu tarz söylemler balığın yapmasına yakın olduğu dönemlerde hep çıkar, sağdan soldan kulaktan kulağa yayılan bilgiler hep yayılır Sezer bey, gözle görmeden bence çok inanmamak lazım... Bu nedenle sizde en doğrusunu yapıp sahile inmişsiniz, gözlemlemiş belki de olta atıp denemişsiniz ne var ne yok diye... En güzeli söylenenlere çok fazla kulak asmadan kendi denemelerimizi kendimiz yapmamız ve tecrübe etmemiz balık durumunu ;) bazı zamanlarda çok ilginç dedikodular yayılabiliyor insanları hareketlendirmek için :)
Kesinlikle katılıyorum Ersin bey, dediğiniz gibi uzun bir aradan sonra inip duruma bakalım dedim ancak bütün denemeler sonuçsuz çıktı, :) deniz havasını aldık döndük, :) denemelere devam ne zaman çıkacağı belli olmuyor :)

Ersin1903

Daimi Üye
Kesinlikle katılıyorum Ersin bey, dediğiniz gibi uzun bir aradan sonra inip duruma bakalım dedim ancak bütün denemeler sonuçsuz çıktı, :) deniz havasını aldık döndük, :) denemelere devam ne zaman çıkacağı belli olmuyor :)
Rastgele diyelim o zaman, inşallah en yakın zamanda oltalarımız şenlenir peşinde olduğumuz balıklarla ;)

B

BS Okuru

Misafir
dün akşam koçtaş önü kıraça istavrit yaptı. oturup seyrettim. akşam hava kararırken dedim bi kurşun arkası rapala deneyeyim. sonuç sıfır. yemli mezgit alan da oldu bu arada.

B

BS Okuru

Misafir
Dün bende caddebostandan çapari ve spin denedim ama martılardan illallah geldi bıraktım, sonuç tabiki tahmin edildiği gibi yemli yapmak istedim ama yemlik balık bulamadığım için o da yattı, önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Dün bende caddebostandan çapari ve spin denedim ama martılardan illallah geldi bıraktım, sonuç tabiki tahmin edildiği gibi yemli yapmak istedim ama yemlik balık bulamadığım için o da yattı, önümüzdeki maçlara bakacağız artık

hereke eskihisar Bayramoğlu pendik hattı boyunca kraça aralarda normal boy istavrit yapıyor sizin o taraflara gelmesi yakındır

B

BS Okuru

Misafir
Sabırla brkliyoruz, eşkina avlamayı zaten sevmiyorum tekesiydi solucanıydı birde gelen sümüklü yancısıydı derken... İstavrit ve dişli candır yemesi çıtır çıtır

ilkerblk

Üye
Adı
ilker balkan
Dün akşam bizde @Etan71 Enbiya abi ve başka iki arkadaşımla spin denedik bir merada, hava ve su şartları çok elverişli olmasına rağmen maalesef balık çıkmadı.. İlerleyen günlerde denemelere devam edeceğiz artık, daha gelmemişler kıyılara dişliler.
@Ersin1903,Ersin geçen sene seninle karşılaştığımız merada mı deneme yaptınız?