Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar, Kartalda sandalla çapari denemesi yapan var mı? deniz ne durumda şu sıralar. Kıyıdan atan pek görmüyorum da.

B

BS Okuru

Misafir
sandalla açıktan iri istavrit alırsınız.
hava bozacak ama akşam üstü
ona göre dikkatli olunuz yada erteleyin

Rastgele

B

BS Okuru

Misafir
Yürüyüş yapım sahilde dedim 1 saat kadar yürüdüm fena piştim hava inanılmaz sicak ve sıkıntılı hava arkası yağmur yagicak gibi.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Yürüyüş yapım sahilde dedim 1 saat kadar yürüdüm fena piştim hava inanılmaz sicak ve sıkıntılı hava arkası yağmur yagicak gibi.

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eski tekel iskeleye benziyor :)

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Evet orası cocukken az yuzmedım buralarda tabı o zamanlar kumsal plajdı :( dogma buyume buralım SEMT-İ CEVİZLİ :) bu arada yuruyus yapmayı dusunen arkadaslar var ıse polenlere dıkkat etsınler sahıl serıdı boydan boya polenlerle kaplamıs bır vazıyetde .
Geçen sene gece dahi çok fazla yüzen vardı, hatta bazen kalabalıktan olta açmadan başka bir yere gittiğimiz oldu.
Doğum günü partileri, evlilik teklifleri, neler gördüm orda :) :)

necdet1907

Üye
dün akşam saat 7 8 arası kartal sahilde ido ve halı saha arasında yağmur altında balık tutanlar vardı. bir kişinin 6 veya 7 li çektiğini gördüm. balık boyları iyiydi. çok yağmur yağdığı için durup bakamadım

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
dün akşam saat 7 8 arası kartal sahilde ido ve halı saha arasında yağmur altında balık tutanlar vardı. bir kişinin 6 veya 7 li çektiğini gördüm. balık boyları iyiydi. çok yağmur yağdığı için durup bakamadım
Üstad ben de tam soracaktım akşam suyunda kartal Dragos hattında balık alan var mı diye. Hafta sonu meradayiz anlaşıldı

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi