Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Sana tavsiyem inkanın varsa sabah erkenden 5-6 gibi boğaza git. Hatta 6 ya bile kalma.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yarın araba kayınpederime lazım olduğu için maalesef bu haftalık böyle bir imkanım yok. Minibüsle gidecektim yarın da. Başka zamana kısmet artık.

garnim

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar istanbul a yakın yerlerde çapariyle palamut tutmak mümkünmüdür? Avlaklar hakkında bilgisi olan var mıdır?

fatihh

Üye
Pendik bostancı arası gündüzleri sandal veya kıyıdan durum nedir acaba? epeydir çıkamadık, son durum hakkında bilgisi olan var mı?

Medelay

Üye
Adı
Yıldıray Yıldırım
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pendik bostancı arası gündüzleri sandal veya kıyıdan durum nedir acaba? epeydir çıkamadık, son durum hakkında bilgisi olan var mı?
haftada bir iki kez akşamları gidebiliyorum. küçükyalı sahilden akşam 18.00 dan sonra kıraça çıkıyor. gece yemliye kalanlar oluyor, eşkina, gelincik vb. alınıyor diye duydum...

fatihh

Üye
Eyvallah Yıldıray abim :) c.tesi sandal niyetim var ama hava sartlari izin verirse artik :)

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Dün iftar için indik olta atan vardı ama balık yoktu. Hava karardıktan sonra da devam ettiler tutan görmedim.

balikopat

Üye
Adı
A.Aziz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
2-3 ara ile bu hafta Tuzla Sahilde yer değiştirerek yaptığım avlaklarda, gözüme takılanlar;

03.08.2014 perşembe günü yeni marina yapılan inşaat bitimine ardından yani sera cafe nin ilerisinde bulunan ve kimsenin avlanmadığı yere gittim,
Bir sardalya sürüsü vardı, at çek ve sırık ile yaptığım avlakta 2 saat te 1,5 2 kiloya yakın iri sardalye aldım,

05.07.2014 de erken gidip aynı yerden at çek den bir şey çıkmadı, yemli olarak 3 kaya balığı, 2 ufacık izmarit onlarda denize iade edildi,
ekmek ile deniz üstü çift iğneli olarak kefal'e denendi, 2 adet orta boy alındı,
millet tabi kıraça yakalıyor, ;(

06.07.2014 de bu sefer sera cafe nin tam karşısına millet küme küme olmuş vardır dedim milletin bir bildiği dedim yine ufacık kıraçaalrı alıyorlar, kova da baksan ya 10 ya 15 tane var tartsan 100 gr gelmez ayıp dedim ya inadına ben kefal'e attım, 2 adet yine 2 orta boy kefal aldım, izmarit denemesi kocaman bir sıfır,
çapari ile at çek yapanlara baktığımda bazılarına hamsi takıldığını gördüm,

Akşamcılara baktığımda 1 kaç kiloya kadar alan arkadaşlar gördüm,
sistemleride çok iyi yem takmıyorsun iri bir şamandıra işlerini görüyor,

bu Akşam yine gideceğim, o Hava da uçan kefalleri yakalamam lazım ;)

sessizdenizci

Daimi Üye
Şamandıra ya , yem takmiyorlarsa , alta çaparimi takiyorlar. Ya yem ya da çapari olur. Gece çapari iş yapar mi ?
Açık renkli çapariyi şamandıraya bağlayıp stoper ile balığın derinliğini bulup (bunu yapmazsan da olur) atıyorsun ve bekliyorsun. Hiç balık vurmazsa arada bir oltayı oynat şamandıra batıp çıksın. Balık yakalandığında hiç elleme iyice dolmasını bekle. Yakalanan balığı görüp gelen ve takılanlar olacaktır. Zevkli bir av yöntemi değil ama arada bir deniyorum.

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Açık renkli çapariyi şamandıraya bağlayıp stoper ile balığın derinliğini bulup (bunu yapmazsan da olur) atıyorsun ve bekliyorsun. Hiç balık vurmazsa arada bir oltayı oynat şamandıra batıp çıksın. Balık yakalandığında hiç elleme iyice dolmasını bekle. Yakalanan balığı görüp gelen ve takılanlar olacaktır. Zevkli bir av yöntemi değil ama arada bir deniyorum.
Rast gelsinn :)