Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kadıköyde 15 gündür istavrit çıkmıyor.çıkanlar ise serçe parmağı kadar.spin zaten yok.bence bitmiş bu istanbul.umut vaad etmiyor.özeliklikle spine yeni başlayan hobidaşları uyarıyorum.istanbulda yaşıyorsanız devasa yatırım yapmayın bu stil için.attığınız taş ürküttüğünüz kurbağa değmez.yemli avlanın daha iyi :)

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yeniyor orta lezzetli bir balık

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
maltepe kartal arası 10 gundur balık yok cıkan balıklarda kıraceden daha kucuk sonumuz hayır olsun .

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Selamlar ustalar forumu ara ara takip ediyorum çoğunluk balığın yokluğundan yakınıyor ve ara ara istavrit raporları görüyorum, Diyeceğim o ki Dişli yokmu Dişli, Gerek şehir dışında olmam gerekse işlerimin yoğunluğundan bu ara balığa ara verdim, en son 15 mayısda dişliye gitmişim (resmini ekliyorum) kısmetse yarın işlerimi erkenden halledebilirsem balığa çıkma niyetindeyim bu hafta sonu elim balığa değmezse uzunca bir zaman daha değmeyebilir malum Ramazan geldi kapıda, Geçen hafta yakaladığım bir ispendek irisi levreğide ekliyorum santimin ölçmedim ağırlığı 1920Grm herkese Rastgelsinn, (levrek karadenizden) Dişli raporlarını eksik etmeyelim :)

Foto Gece 12'den sonra çekilmişdir av 14 Mayısa aitdir,

Balık saat 18 sularında su üstü ile yakalandı,