Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

MaarKOM

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Dragos açıklarında yemli zokayla alınmıştır. Yem olarak istavrit kullandım :) Köpekbalığı yavrusu suya iade edilmiştir.Daha iyileri sizlere rastgelsin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

measerv

Üye
Dragos açıklarında yemli zokayla alınmıştır. Yem olarak istavrit kullandım :) Köpekbalığı yavrusu suya iade edilmiştir.Daha iyileri sizlere rastgelsin.
Maşallah, Allah bol bereketli avlar nasip etsin.
Kırlangıç'ın sadece çorbası mı oluyor?

MaarKOM

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Maşallah, Allah bol bereketli avlar nasip etsin.
Kırlangıç'ın sadece çorbası mı oluyor?
Teşekkürler sizede nasip olur inşallah. Sadece kafasından çorba yaptım govdesinide güveçte yanında garnetürle yaptım gayet güzel oluyo.

Son düzenleme:

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yakalamışsın jawsı :) kırlangıçta güzelmiş afiyet olsun .

B

BS Okuru

Misafir
Herkese merhaba,
Artık balığa bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum, aranızda bu işi yapan varsa bisiklete takımları kovayı ve kamışı ne şekilde yerleştirebileceğimi gösteren bir fotoğraf yollarsanız sevinirim.
Aslında mesafe kısa ama mecbur yurdum şöförlerinin arasından geçmek zorunda kalacağım ve malum bizim ülkede bisiklet ve motorsiklet zihniyeti şöförlere işlememiş durumda.

Ozkanar

Yeni Üye
Adı
Ozkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Bora bey,

Bende balığa bisikletle gidenlerdenim. Pendik köprüsünden sahile kadar gidiyorum. Bazen kıyı şeridinden kartala kadar gittiğimde oluyor malzemeler ile. Bu işi en iyi bir sırt çantası ile çözebilirsiniz. Ben şahsen şu anda öyle yapıyorum. bütün takımı çantaya yerleştiriyorum. Geniş bir çantam var. Onuda sırtıma atıp düşüyorum yollara. Son zamanlarda lrf ile avlanmaya niyetlendiğim için kamış çantama sığmıyor. Ölçüleri bisikletin yatay ana gövdesi ile yakın olduğu için şimdilik oraya sabitleyip çantamı alıp çıkıyorum. 10-15 kere gittim bu şekilde bir sıkıntı yaşamadım ama istanbul da bisiklet kullanmak gerçekten zor. Kimse yol vermiyor.

B

BS Okuru

Misafir
Malzemeyi şu şekilde göstereyim çünkü birazcık fazla gibi :)

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Azer

Aktif Üye
ben arkaya sepet taktım, çantayı sepete koyuyorum, kamış kılıfını da sırtıma alıyorum