Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İri iskorpit avlamak isteyen arkadaslar Kuleli onunden igneye ne takarlarsa taksin ve 3mt ileri atmasi yeterli :)

Kbly

Üye
Adı
kubilay a
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hani. Yalnız gezer çok nadiren oltaya gelir. Geçen sene 1 tane ben tutup geri biraktim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kbly

Üye
Adı
kubilay a
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İskorpit mi eskina mi derseniz ben İskorpit derim. Bence eskina lezzetine göre haketmedigi bir une sahip , İskorpit ise gerekli ilgi yi görmüyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onur_55

Daimi Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iskorpitin tadını bende çok merak ediyorum.mısır unuyla yağda güzel olur gibi tahmin ediyorum.

bugün moda sahilde dolaşırken kol gibi kefaller sürü halinde dolaşıyordu.ben kefal avı yapmıyorum ama kefal sevdalılarına duyurulur :)

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Küçükyalıda balik ne durumda bilgisi olan varmi

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
iskorpitin tadını bende çok merak ediyorum.mısır unuyla yağda güzel olur gibi tahmin ediyorum.

bugün moda sahilde dolaşırken kol gibi kefaller sürü halinde dolaşıyordu.ben kefal avı yapmıyorum ama kefal sevdalılarına duyurulur :)
Bir de o kefallerin etrafinda gezen levrekleri dusunmek lazim....

measerv

Üye
Birde merak ettiğim ikinci bir konu var. Şu sahte yem ile avcılığı merak ediyorum.
Bu yörede (Kartal-Pendik arası) bu mevsimde sahte balık ile dişli çıkarabilme olasılığı var mı? Var ise nedir taktikler?
Geçen çok merak ettim aldım 2 sahte attım çektim tabiiki birşey gelmedi ve sahteleri dağa taşa vurdum. Dişli Balıklar 2 - Ben 0. :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Birde merak ettiğim ikinci bir konu var. Şu sahte yem ile avcılığı merak ediyorum.
Bu yörede (Kartal-Pendik arası) bu mevsimde sahte balık ile dişli çıkarabilme olasılığı var mı? Var ise nedir taktikler?
Geçen çok merak ettim aldım 2 sahte attım çektim tabiiki birşey gelmedi ve sahteleri dağa taşa vurdum. Dişli Balıklar 2 - Ben 0. :)
dişli için biraz geç o bölge. şu an karadeniz çıkışında vardır sahte ile. ama nisan mayıs arası o bölgede spin ile dişli yakalanabilir. gerçi eski bereketi de kalmadı artık.

iverson

Yeni Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba abiler avcılarda balık tutan varmı?