Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Dün yeni aldığım ve tecrübe edinmek ve aksiyon vermeyi öğrenmek amacıyla dragos fatih Üniversitesi hastanesi önünden spin takımımla sahte attım yaklaşık 2-3 saat kadar herhangi bir şey yok ayrıca istavrit için atanlar da eli boş döndüler. Uzmanların dediği gibi daha en az 3-4 haftası var herhalde dislilerin.

Dhacioglu

Yeni Üye
Adı
Doğan Hacıoğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam kartal sahilde sessiz, sakin ve huzurlu bir istavrit gecesi beklerken ... Kısmet, bu yakışıklı eşkina denk geldi.Bu lrf takımları insanı gerçekten işinden gücünden eder.
image.jpeg

mehmetf

Üye
Adı
Mehmet Fatih BOZDOĞAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende birazdan kartala gidicem. Kumcular tarafindan birsey cikmadi. Bu seferki deneme yeri eski iskele ve balikcilarin arkasi. Haydi bismillah..

mehmetf

Üye
Adı
Mehmet Fatih BOZDOĞAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geceye kalamadigim icin biraz once sonlandirdim. 2 tane yaprak geldi onlar iade tabiki ☺

emrecetin

Yeni Üye
Adı
Emre Çetin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben de bugün Pendik Marina yanındaki kayalıklardan 17:30-20:00 arası çapari ile istavrit denemesi yaptım ancak vuruş dahi alamadım. Deniz havası alıp dönmüş olduk :)

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
dün küçükyalı mendireğe indim yemlik için istavrite attım güç bela bi tane yakaladım onuda yem yaptım vuruş aldım yem olmadığından döndüm eylül 15-20 sini beklememiz gerek

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şuan alınan Lüfer ve sarıkanat yada çinekoplar marmaranın yerli balığı...Tek tük binde bir alırsınız.Gerçek balık 10 gün sonra akmaya başlayacak.