Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Mehmet05

Üye
Adı
Hacı Mehmet Ankaralı
Kan Grubu
O Rh Negatif

Dhacioglu

Yeni Üye
Adı
Doğan Hacıoğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mehmet , lrf ile balıkçılık yaptığım süre 3 aydan daha kısa bir süre .. Teknik konusunda forum da benden daha tecrübeli abilerim ve arkadaşlar var. Kartal civarındaysan 3 aydır deneme yanılmayla öğrendiklerimi su kenarında seninlede paylaşa bilirim :)

mehmetf

Üye
Adı
Mehmet Fatih BOZDOĞAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Mehmet , lrf ile balıkçılık yaptığım süre 3 aydan daha kısa bir süre .. Teknik konusunda forum da benden daha tecrübeli abilerim ve arkadaşlar var. Kartal civarındaysan 3 aydır deneme yanılmayla öğrendiklerimi su kenarında seninlede paylaşa bilirim :)
Çok memnun olurum. Boşa kürek sallammış olurum. Müsaid olduğun zamanlarda sizinle bile gelebilirim. :)

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abilerim Kardeşlerim hepinize rasgele bugün çinekopa atmayı düşünüyorum küçükyalıdan kıyıdan tabi fikirlerinizi alayım boşa mı çıkmış olurum kıpırtı var mı ?

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abilerim Kardeşlerim hepinize rasgele bugün çinekopa atmayı düşünüyorum küçükyalıdan kıyıdan tabi fikirlerinizi alayım boşa mı çıkmış olurum kıpırtı var mı ?
kardeşim mutlaka raporunu bekliyorum

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kardeşim mutlaka raporunu bekliyorum
aldığım duyumlara göre açıkta mezgit ve zargana varmış boşa çıkarsın diyen çok oldu bu yüzden çıkıyım mı çıkmayayım mı emin olamadım