Lüferci9482
Üye
- Adı
- Umut
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Bugün fosforlu kurtlarla zargana ve mırmır avı
Ekli dosyalar
-
43.8 MB Görüntüleme: 1,119
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
serdar kardeşim sen bilirsinŞuan alınan Lüfer ve sarıkanat yada çinekoplar marmaranın yerli balığı...Tek tük binde bir alırsınız.Gerçek balık 10 gün sonra akmaya başlayacak.
Şu işin tekniğini bana da öğretDün akşam kartal sahilde sessiz, sakin ve huzurlu bir istavrit gecesi beklerken ... Kısmet, bu yakışıklı eşkina denk geldi.Bu lrf takımları insanı gerçekten işinden gücünden eder. Ekli dosyayı görüntüle 43003
Çok memnun olurum. Boşa kürek sallammış olurum. Müsaid olduğun zamanlarda sizinle bile gelebilirim.Mehmet , lrf ile balıkçılık yaptığım süre 3 aydan daha kısa bir süre .. Teknik konusunda forum da benden daha tecrübeli abilerim ve arkadaşlar var. Kartal civarındaysan 3 aydır deneme yanılmayla öğrendiklerimi su kenarında seninlede paylaşa bilirim![]()
kardeşim mutlaka raporunu bekliyorumAbilerim Kardeşlerim hepinize rasgele bugün çinekopa atmayı düşünüyorum küçükyalıdan kıyıdan tabi fikirlerinizi alayım boşa mı çıkmış olurum kıpırtı var mı ?
aldığım duyumlara göre açıkta mezgit ve zargana varmış boşa çıkarsın diyen çok oldu bu yüzden çıkıyım mı çıkmayayım mı emin olamadımkardeşim mutlaka raporunu bekliyorum