B
BS Okuru
Misafir
Evet Anadolu yakası yemli sezonu açıldı sanırım güzel haberler gelmeye başladi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maltepe de stadın arkası Üstad balıkçılıkMerhaba arkadaşlar; iki kamışım da halka kırığı var değişim yaptırabileceğim Kadıköy yada Maltepe de yer önerebilir misiniz?
Herkese rastgele diyorum.
İlgilenirlermi bilemiyorum ama işçilik konusunda anadolu yakasında cengiz balıkçılığı tavsiye ederim . Üsküdarda kolay ulaşabileceginiz bir yerde , yada arayıp bilgide alabilirsiniz .Merhaba arkadaşlar; iki kamışım da halka kırığı var değişim yaptırabileceğim Kadıköy yada Maltepe de yer önerebilir misiniz?
akşam üstü küçükyalı yeni yapılan mendirek girişinde mehmet abi var ufak arabasında malzeme satıyor ondan yaptırabilrisinMerhaba arkadaşlar; iki kamışım da halka kırığı var değişim yaptırabileceğim Kadıköy yada Maltepe de yer önerebilir misiniz?
Hocam ben eğer kamışların halaklar fuji değilse sürekli cengiz balıkçılığa götürüyorum . Uygun fiyata yüzük ,yüzük içi değişimi yapıyorlar. Genelde sabah verirseniz akşam kamışı geri veriyorlar.Merhaba arkadaşlar; iki kamışım da halka kırığı var değişim yaptırabileceğim Kadıköy yada Maltepe de yer önerebilir misiniz?
Aksi ihtiyar mehmet abiyle ayni bankamatikten para bile cekmem. Tavsiye etmiyorum.akşam üstü küçükyalı yeni yapılan mendirek girişinde mehmet abi var ufak arabasında malzeme satıyor ondan yaptırabilrisin
ah bu ihtiyarlar yokmu elalemin ( başka milletlerden bahsediyorum ) milleti ihtiyarladıkca tontonlaşıyor bizimkiler tabir-i caizse huysuz eşşek gibi oluyorlarAksi ihtiyar mehmet abiyle ayni bankamatikten para bile cekmem. Tavsiye etmiyorum.