Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

B

BS Okuru

Misafir
Evet Anadolu yakası yemli sezonu açıldı sanırım güzel haberler gelmeye başladi.

Umtunsvr

Yeni Üye
Adı
Ümit ünsever
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün akşam can skntısından 9-10.30 aradı pendik sahildeydm adanın az ilerisi hedef istavrite atmaktı diger oltayıda yemli deniyeyim dedim sonuç 9-10adet istavrit. 1adet yaprak alındı tabi aynen suya iade edildi.

B

BS Okuru

Misafir
Balık var ama hala ufak ve cılız, tabi balıkmı balık diye kovaya atanlar da var onları hangi klasmana koyacağımı bilmiyorum allaha da havale etmiyorum çünkü onlara gelene kadar sırada çoook konu vardır

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

balıks

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar; iki kamışım da halka kırığı var değişim yaptırabileceğim Kadıköy yada Maltepe de yer önerebilir misiniz?
Herkese rastgele diyorum.

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar; iki kamışım da halka kırığı var değişim yaptırabileceğim Kadıköy yada Maltepe de yer önerebilir misiniz?
İlgilenirlermi bilemiyorum ama işçilik konusunda anadolu yakasında cengiz balıkçılığı tavsiye ederim . Üsküdarda kolay ulaşabileceginiz bir yerde , yada arayıp bilgide alabilirsiniz .

herooo

Aktif Üye
Adı
kasım
Kan Grubu
O Rh Pozitif
akşam üstü küçükyalı yeni yapılan mendirek girişinde mehmet abi var ufak arabasında malzeme satıyor ondan yaptırabilrisin

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hocam ben eğer kamışların halaklar fuji değilse sürekli cengiz balıkçılığa götürüyorum . Uygun fiyata yüzük ,yüzük içi değişimi yapıyorlar. Genelde sabah verirseniz akşam kamışı geri veriyorlar.