Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

burakhepbirlik

Aktif Üye
Konuyla baglantisiz ama bu Mehmet amca dediğiniz kişi Maltepe dragos taraflarında atv tarzı bir arabayla gezen engelli amca mi?
küçükyalı mendirek girişinde solda bekleyen kişi. 35 yıl olta satıcılığı yapan üsküdardaki dayımı kendisine anlattığımda onu bile kötüledi bana. en iyisi benim diyor, izmarit çapari herşeyi çok kötü. pendikteki poyraz balıkçılık istanbulda en iyi takım yapan dükkan bence, 2 yıl önce keşfettim, iyikide tanımışım, işini severek ve kaliteli yapan tek gördüğüm olta satıcısı bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Öncelikler herkese merhaba,
Pazar sabahı 12 ye kadar balık tutmayı planlıyorum, kartal dragos arasında, katılmak isteyen arkadaşlar var mı ?

B

BS Okuru

Misafir
boylar henuz cok kucuk ya melesef bu sene bızım buralarda lufer yapmıcak gıbı sankı cunkı erken cınekop yapması pek hayra alamet degıl 2 gun once yemlıye takıldık toplamda 3 adet balık aldık hepsı malesef yaprak ıdı ıncıtmeden ıgneden cıkarıp suya ıade edıldı bu senede lufer yuzumuzu guldurmıcek sanırım :(

Adı
Umut
Kan Grubu
O Rh Pozitif
boylar henuz cok kucuk ya melesef bu sene bızım buralarda lufer yapmıcak gıbı sankı cunkı erken cınekop yapması pek hayra alamet degıl 2 gun once yemlıye takıldık toplamda 3 adet balık aldık hepsı malesef yaprak ıdı ıncıtmeden ıgneden cıkarıp suya ıade edıldı bu senede lufer yuzumuzu guldurmıcek sanırım :(
Ben tam aksine düşünüyorum 20 gün sonra trollerden kalırsa sarıkanat olur inşallah bide balık çok kıyıda 10 mt falan hayırlısı bakalım

B

BS Okuru

Misafir
şimdi kadıköyden geldim çarşıda kilosu 17 den satıyorlar aynı boydakileri

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Bir gun kucukyali minibus yolundan sahil yoluna gecerken bir amca gordum elinde surf kamisi vardi. Aldim arabaya. Sahile biraktim. Dedi ki gel burda aksamsuyu 60 tane falan izmariti 3 saate aliyoruz diye. Ertesinde hanimi falan aldim gittim. Takim icin mehmet amcayi tavsiye ettiler bana da. Takim alirken capari tartismasina tutuldu. Basladi sallamaya yok baliklar renk gormuyo siyah beyaz goruyo yok soyle boyle. Hic karismadim. Dedim amca izmarite geldik biz. Ooooo dedi ben en son izmariti gordugumde burda cocuktum dedi. Ardindan bi basladi saymaya. Sanki izmarin kokunu kururtup gidicem dedim. Izmarit tutmayalim diye neler diyo ama. Hanimin da ayari kacti benim de kacti. Biraktim dondum. Arada 3 igneli igneler de istavrit ignesi olan bi takim aldim tanesine 4 lira mi 5 lira mi ne istediydi. Musteriyi hem s...meye hem de sıkmaya odakli bu amcaya tek sozum var. BIZIMLA DiiiLSIIIN...
İzmaritler mehmetin aracinin onunde tutuluyor. Sola dogru uzanan eski mendirekle adalara dogru uzanan yeni mendiregin kesistigi yerde. Kisa bir sure yapiyor ama iri baliklar. Bilginiz olsun