Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
Son düzenleme:
B

BS Okuru

Misafir
aksam dragos c
Bizim taraflarda çok verimli değil. Sanırım bu havadan sonra ada arkası ve meşhur 17 metre denenebilir :) umur yerinde güzel zoka ile sarıkanat alıyorlarmış.

İğne sasame long shaft mı? Çok ince, temiz gözüküyor takım.
İğne saseme evet bırde folyonun ustune şeffaf oje gectım daha cok parıltı elde etmek ıcın aksam denıcem bakalım dragosta takımı gercı hıc umudum yok ama olsun en kotu denız havası alır gelırız :)

medmarine2

Aktif Üye
Adı
Soner Coşar
Kan Grubu
A Rh Negatif
aksam dragos c

İğne saseme evet bırde folyonun ustune şeffaf oje gectım daha cok parıltı elde etmek ıcın aksam denıcem bakalım dragosta takımı gercı hıc umudum yok ama olsun en kotu denız havası alır gelırız :)

Balık varsa bu takım iş yapar :) İğneler gerçekten çok güzel. Geçtiğimiz seneler hep kullanırdım. Ellerinize sağlık sonuçları bekliyrouz

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Çelik telli takımı yapmanın teferruatsız bir yöntemini bilen var mı? Birkaç defa çelik telin koptuğuna şahit oldum. Kalın tel kullanınca da yem düzgün durmuyor. Acaba fırdöndülerden vs den esnek bir çelik tel yapan var mı?

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
sosyal paylasım platformda sureklı dragosta balık var denılıyor herkez yalan konusuyor oysakı balıktan eser yok balıktan daha cok ınsan kalabalıgı var..

Lutfen arkadaslar av esnasında atıs yaparken cok dıkkatlı olalım zıra cevremızde dolasan kedıler yeme anıden atlıya bılıyor bu sebepten oturude kedılerın malesef canlarını yakmıs oluyoruz lutfen bu konuda duyarlı olalım cevremızdekı arkadaslarımızıda uyaralım ayrıca yıne av bıtımınden sonra takımları saga sola atmayın onun yerıne bır cop kutusuna atsanız cok daha ıyı olur .

Gerçekten çok güzel bir konudan bahsetmişsin üstad. Ben de defalarca şahit oldum bu durumu görünce insan kötü oluyor. Vurdumduymaz avcılarımız yarım yemli kopmuş kesilmiş takımı olduğu gibi atıyor sağa sola. Bunu kediler ve kuşlar da yiyor ve sonuç çok acı verici.

B

BS Okuru

Misafir
Akşama Hazırlık

Takim gayet basarili bence
Igneler de gayet guzel gorunuyor,
Yemli de cok teferruadli bilmedigim icin sorucam mantarin o egimi neden o yonde akintiyla ki alakali yemin daha iyi durmasi icin mi ?
Yani niye ince tarafindan yem takiliyor da kalin taraf o yone gelmiyor merak ettim

Kadir 'Pkmz

Yeni Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çelik telli takımı yapmanın teferruatsız bir yöntemini bilen var mı? Birkaç defa çelik telin koptuğuna şahit oldum. Kalın tel kullanınca da yem düzgün durmuyor. Acaba fırdöndülerden vs den esnek bir çelik tel yapan var mı?
Şahsen denemelerimden edindiğim bilgi doğrultusunda beklemeli avda kullanılan sisteme Çelik tel işin basitliğe kaçmış hali olarak görüyorum incesi kopuyor bi espirisi yok, kalını olmaz yem şekil almıyor, iki kullanımda bozup yeniden yapasın geliyor o denli kötü bi seçim Çelik tel. Bana kalırsa en uyumlu malzeme ( örgü misina ) şema ile çok başarılı takımlar hazırlayanlar var forumda bakabilirsin

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Şahsen denemelerimden edindiğim bilgi doğrultusunda beklemeli avda kullanılan sisteme Çelik tel işin basitliğe kaçmış hali olarak görüyorum incesi kopuyor bi espirisi yok, kalını olmaz yem şekil almıyor, iki kullanımda bozup yeniden yapasın geliyor o denli kötü bi seçim Çelik tel. Bana kalırsa en uyumlu malzeme ( örgü misina ) şema ile çok başarılı takımlar hazırlayanlar var forumda bakabilirsin
Örgü misina konusunda aynı fikirde değilim . Geçen sefer bir grup örgüden bir grup normal misinada hırsız bağladım . Örgüler peynir ekmek gibi koptu ki iğne aralıkları çok azdı . Aynı uzunlukjta normal misinalar canavar gibi çalıştı . Kullandığım örgü 0.14 çift kat olarak kullandım . Bu dediğim birde tekne avında başıma geldi zokalara bağladığım hırsızlarda.