Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Ersantd

Üye
Adı
Erşan D.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yarın akşam yemli yapayım diyorum ama malum anadolu yakasına yeni taşındım. Taze yem için nereyi önerirsiniz ve ne tarafta daha verimli bir av yapabilirim ? Çok kalabalık meraları sevmem. Kovalarca balık doldurma meraklısı değilim ama boş kovayla dönmeyi de sevmem :)

Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yarın akşam yemli yapayım diyorum ama malum anadolu yakasına yeni taşındım. Taze yem için nereyi önerirsiniz ve ne tarafta daha verimli bir av yapabilirim ? Çok kalabalık meraları sevmem. Kovalarca balık doldurma meraklısı değilim ama boş kovayla dönmeyi de sevmem :)

Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Şu sıralar taze yem sadece kartal sahilde var yer olarak kartaldan bostancıya kadar heryer olabilir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ersantd

Üye
Adı
Erşan D.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu sıralar taze yem sadece kartal sahilde var yer olarak kartaldan bostancıya kadar heryer olabilir

Maltepe dolgu alanı diye bir alandan bahsettiler. çok dolu olan bir yer midir ? iki kişi sandalyemizi açıp olta atabilir miyiz?

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maltepe dolgu alanı diye bir alandan bahsettiler. çok dolu olan bir yer midir ? iki kişi sandalyemizi açıp olta atabilir miyiz?
Rahatlıkla atabilirsiniz dolgu alanı dedikleri yeni yapılandırılan yer

B

BS Okuru

Misafir
bu takım balık almıyorsa hangi takım balık alacak.
iğneler nizami ve güzel bağlanmış.
bol şans
cok tsk sagolun walla bu gun sureklı ıstavrıtler yemlerı tırtıkladı durdu sonuc kocaman sıfır :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
B

BS Okuru

Misafir
Takim gayet basarili bence
Igneler de gayet guzel gorunuyor,
Yemli de cok teferruadli bilmedigim icin sorucam mantarin o egimi neden o yonde akintiyla ki alakali yemin daha iyi durmasi icin mi ?
Yani niye ince tarafindan yem takiliyor da kalin taraf o yone gelmiyor merak ettim
mantar hazır sıse mantarı cam sıseler var onların tıpacı ben kendım yapmadım hazırı o sekılde satılıyor :) herkezın farklı bır sıtılı var ama genelde yem takarken ınce taraftan yaparım ben oyle alısmısım ıstersenız kalın tarafındanda yapa bılırsınız olmıcak dıye bırsey yok yeterkı suda balık olsun su sıralar tek aradıgım sey oda suda balık olsun ama malesef balık yok :(

B

BS Okuru

Misafir
mantar hazır sıse mantarı cam sıseler var onların tıpacı ben kendım yapmadım hazırı o sekılde satılıyor :) herkezın farklı bır sıtılı var ama genelde yem takarken ınce taraftan yaparım ben oyle alısmısım ıstersenız kalın tarafındanda yapa bılırsınız olmıcak dıye bırsey yok yeterkı suda balık olsun su sıralar tek aradıgım sey oda suda balık olsun ama malesef balık yok :(
Ben de yem takarken yemin ince tarafi alta getirir oyle nakisa baslarim . Etli kismi baligi cezbetmesi acisindan en ucta olur ki bence en mantikli olani da bu.
Ama mantarin ince kalin tarafi altta mi olur uste mi onu sudayken gorup aldigi balik sayisina bakmak lazim,
Bu arada ben de kartal cezaevinin oraya tasindim evlendikten sonra maltepe bostanci kartal pendik ve ilerisi kursun arkasi rapala degil ama spin ve guzel yemli yaptigi bilgisini aldim,
Fotonuzu gordum Istanbulda boyle sakin ve nezih bir yer bulmak pek kolay degil ben de yakin zamanda buralarda yemliye cikacagim,
Bugun olmamis belki ama hava boyle sogumaya, mevsim normallerine donerse en yakin zamanda ozledigimiz dislilere kavucagiz gibime geliyor,
Rastgelsin

B

BS Okuru

Misafir

Iphone 78 gibi oldu ama amaç zaman geçirmek değilmi zaten p.tesi akşamına kadar çıkmayacağım o zaman dans

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umutcertel

Aktif Üye
Adı
Umut C
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Iphone 78 gibi oldu ama amaç zaman geçirmek değilmi zaten p.tesi akşamına kadar çıkmayacağım o zaman dans

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zargana bağlanabilir