mantar hazır sıse mantarı cam sıseler var onların tıpacı ben kendım yapmadım hazırı o sekılde satılıyor

herkezın farklı bır sıtılı var ama genelde yem takarken ınce taraftan yaparım ben oyle alısmısım ıstersenız kalın tarafındanda yapa bılırsınız olmıcak dıye bırsey yok yeterkı suda balık olsun su sıralar tek aradıgım sey oda suda balık olsun ama malesef balık yok
Ben de yem takarken yemin ince tarafi alta getirir oyle nakisa baslarim . Etli kismi baligi cezbetmesi acisindan en ucta olur ki bence en mantikli olani da bu.
Ama mantarin ince kalin tarafi altta mi olur uste mi onu sudayken gorup aldigi balik sayisina bakmak lazim,
Bu arada ben de kartal cezaevinin oraya tasindim evlendikten sonra maltepe bostanci kartal pendik ve ilerisi kursun arkasi rapala degil ama spin ve guzel yemli yaptigi bilgisini aldim,
Fotonuzu gordum Istanbulda boyle sakin ve nezih bir yer bulmak pek kolay degil ben de yakin zamanda buralarda yemliye cikacagim,
Bugun olmamis belki ama hava boyle sogumaya, mevsim normallerine donerse en yakin zamanda ozledigimiz dislilere kavucagiz gibime geliyor,
Rastgelsin