Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merhaba measerv geçen hafta gece kartal yunustan ben 9 parça dişli aldım günü gününü saati saatini tutmuyor ama denemekte fayda var

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Abilerim, kardeşlerim Kadıköy tarafında Eşkina avına uygun yer söyleyebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler

B

BS Okuru

Misafir
Teşekkür ederim abi büyüksün _o_
:D
Yaş ( büyük )
Kalıp ( büyük )
Kilo ( büyük )
Moralim bozuldu aklıma getirdin
:)

Heryer potansiyel olmasına rağmen eski yerler yatak yuva yapılabilecek her yer potansiyeldir.
Ustalar bilirler zaten çoğunluklada aynı yerdelerdir, siz tam mevkinizi söyleyin yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır.

;)

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
:D
Yaş ( büyük )
Kalıp ( büyük )
Kilo ( büyük )
Moralim bozuldu aklıma getirdin
:)

Heryer potansiyel olmasına rağmen eski yerler yatak yuva yapılabilecek her yer potansiyeldir.
Ustalar bilirler zaten çoğunluklada aynı yerdelerdir, siz tam mevkinizi söyleyin yardımcı olacak arkadaşlar olacaktır.

;)
Boşver abi yaşlanmak güzeldir :) Ben Göztepe tarafında oturuyorum bir eşkina takımı yapıp Cuma gecesi şansımı deneyim dedim sende eski dolgu deyince aklıma İskinin oradan Modaya doğru olan yerler geliyor aklıma. Daha uygun yerler varsa bilgi verilmesini rica ederim :)

B

BS Okuru

Misafir
Cuma gecesi şansımı deneyim dedim sende eski dolgu deyince aklıma İskinin oradan Modaya doğru olan yerler geliyor aklıma. Daha uygun yerler varsa bilgi verilmesini rica ederim :)
Cumayı Tavsiye etmiyorum,
Muhtemelen yağışlı geçecek,
Cumarteside gündüz de dahil,

Temkinli olun

Rastgele

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
An itibariyle koçtaş gelen giden yok bekliyoruz .Rastgele