Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Adı
Taner AKGÜN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hosbuldum teşekkürler

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selamlar, ben forumda da balikcilikta da cok yeniyim. Cok iyi bir platform olmus ellerinize saglik. Umarim ben de profesyonellestikce bir kac foto paylasacak duruma gelirim:)
Bu hafta darica - pendik - kartal biraz denemeyi dusunuyorum. Hep capari kullandigim icin otesine pek gecemedim. Bu aralar kiyi icin onerileriniz nelerdir?
Saygilar...

Aramiza hoş geldin kardesim.

Forumdaki ustadlarimiz size her konuda yardimci olacaktir merak etmeyin. Balik demek surpriz demek. Bir de bakmisiz trofelerle raporunuzu okuyoruz ;)

Adı
Taner AKGÜN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sagol abi insallah:)

measerv

Üye
Günün özeti:
Eşkina için indik. Millet şamandıralı istavrit atıyordu ama herkesinki boş. Yine dişli olabileceğini düşünerek rapalaya döndük.

3-4 kez 5'li 6'lı grup (tahminimiz levrek) sahteyi kovaladı gözümüzle gördük ama 1 kez olsun saldırmadı çakal balıklar. :)

Kurşun arkası denedik, kaşık denedik, sade rapala denedik ama yine alamadık.

Biz nerde hata yapıyoruz acaba?
Kamış 3.60 40-80gr atarlı. Spin değil, sahte aşağıdaki sahteyi kullandık. Dişliler artık göçüyor, bu hafta aldık aldık yoksa bidaha alamayız gibi görünüyor.

İşin uzmanı arkadaşlar yol gösterirseniz çok sevinirim. Hayırlı sahurlar.

Ekli dosyalar

Adı
Taner AKGÜN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Günün özeti:
Eşkina için indik. Millet şamandıralı istavrit atıyordu ama herkesinki boş. Yine dişli olabileceğini düşünerek rapalaya döndük.

3-4 kez 5'li 6'lı grup (tahminimiz levrek) sahteyi kovaladı gözümüzle gördük ama 1 kez olsun saldırmadı çakal balıklar. :)

Kamış 3.60 40-80gr atarlı. Spin değil, sahte aşağıdaki sahteyi kullandık. Dişliler artık göçüyor, bu hafta aldık aldık yoksa bidaha alamayız gibi görünüyor.

Hayirli sahurlar yarin ben de gelicem kismetse... Iki gun once narli - bandirma arasi rapala ve kasik denedim birsey çıkmadı. Kimse yakalayamadi. Diğer oltada samandira ile birkac izmarit ve istavritten baska hic birsey cikaramadim. Umarim burasi biraz heyecan yasatir. Simdiden rastgele insallah bir sonraki aviniz daha verimli olur.

measerv

Üye
Hayirli sahurlar yarin ben de gelicem kismetse... Iki gun once narli - bandirma arasi rapala ve kasik denedim birsey çıkmadı. Kimse yakalayamadi. Diğer oltada samandira ile birkac izmarit ve istavritten baska hic birsey cikaramadim. Umarim burasi biraz heyecan yasatir. Simdiden rastgele insallah bir sonraki aviniz daha verimli olur.

Eyvallah dostum sağolasın, yarın iftardan sonra Vesta restorant'ın karşısında olucaz yine. 3 kişiyiz rapala atan bitek biz varız bizi görünce tanırsın zaten.
Yarın beraber aksiyon yapalım, bakalım bizim bilmediğimizi belki de sen biliyorsundur. Bizim gözden kaçırdığımız birşey var belli. :)

Adı
Taner AKGÜN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Eyvallah dostum sağolasın, yarın iftardan sonra Vesta restorant'ın karşısında olucaz yine. 3 kişiyiz rapala atan bitek biz varız bizi görünce tanırsın zaten.
Yarın beraber aksiyon yapalım, bakalım bizim bilmediğimizi belki de sen biliyorsundur. Bizim gözden kaçırdığımız birşey var belli. :)
Valla ben rapala ve kasik ilk defa denedim amatorlukte ustayim diyebilirim:) insallah birbirimize sans getiririz yarin gorusmek uzere diyelim o halde hayirli sabahlar...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Günün özeti:

merhaba, birde silikon deneyin derim. bulunduğunuz yer gürültülü ve kalabalıksa onunla da alakalı olabilir.