coner
Daimi Üye
- Adı
- Eşref
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Aramıza hoş geldiniz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aramiza hoş geldin kardesim.Herkese selamlar, ben forumda da balikcilikta da cok yeniyim. Cok iyi bir platform olmus ellerinize saglik. Umarim ben de profesyonellestikce bir kac foto paylasacak duruma gelirim
Bu hafta darica - pendik - kartal biraz denemeyi dusunuyorum. Hep capari kullandigim icin otesine pek gecemedim. Bu aralar kiyi icin onerileriniz nelerdir?
Saygilar...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli sahurlar yarin ben de gelicem kismetse... Iki gun once narli - bandirma arasi rapala ve kasik denedim birsey çıkmadı. Kimse yakalayamadi. Diğer oltada samandira ile birkac izmarit ve istavritten baska hic birsey cikaramadim. Umarim burasi biraz heyecan yasatir. Simdiden rastgele insallah bir sonraki aviniz daha verimli olur.Günün özeti:
Eşkina için indik. Millet şamandıralı istavrit atıyordu ama herkesinki boş. Yine dişli olabileceğini düşünerek rapalaya döndük.
3-4 kez 5'li 6'lı grup (tahminimiz levrek) sahteyi kovaladı gözümüzle gördük ama 1 kez olsun saldırmadı çakal balıklar.
Kurşun arkası denedik, kaşık denedik, sade rapala denedik ama yine alamadık.
Biz nerde hata yapıyoruz acaba?
Kamış 3.60 40-80gr atarlı. Spin değil, sahte aşağıdaki sahteyi kullandık. Dişliler artık göçüyor, bu hafta aldık aldık yoksa bidaha alamayız gibi görünüyor.
İşin uzmanı arkadaşlar yol gösterirseniz çok sevinirim. Hayırlı sahurlar.
Eyvallah dostum sağolasın, yarın iftardan sonra Vesta restorant'ın karşısında olucaz yine. 3 kişiyiz rapala atan bitek biz varız bizi görünce tanırsın zaten.Hayirli sahurlar yarin ben de gelicem kismetse... Iki gun once narli - bandirma arasi rapala ve kasik denedim birsey çıkmadı. Kimse yakalayamadi. Diğer oltada samandira ile birkac izmarit ve istavritten baska hic birsey cikaramadim. Umarim burasi biraz heyecan yasatir. Simdiden rastgele insallah bir sonraki aviniz daha verimli olur.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben rapala ve kasik ilk defa denedim amatorlukte ustayim diyebilirimEyvallah dostum sağolasın, yarın iftardan sonra Vesta restorant'ın karşısında olucaz yine. 3 kişiyiz rapala atan bitek biz varız bizi görünce tanırsın zaten.
Yarın beraber aksiyon yapalım, bakalım bizim bilmediğimizi belki de sen biliyorsundur. Bizim gözden kaçırdığımız birşey var belli.![]()
merhaba, birde silikon deneyin derim. bulunduğunuz yer gürültülü ve kalabalıksa onunla da alakalı olabilir.Günün özeti:
Eşkina için indik. Millet şamandıralı istavrit atıyordu ama herkesinki boş. Yine dişli olabileceğini düşünerek rapalaya döndük.
3-4 kez 5'li 6'lı grup (tahminimiz levrek) sahteyi kovaladı gözümüzle gördük ama 1 kez olsun saldırmadı çakal balıklar.
Kurşun arkası denedik, kaşık denedik, sade rapala denedik ama yine alamadık.
Biz nerde hata yapıyoruz acaba?
Kamış 3.60 40-80gr atarlı. Spin değil, sahte aşağıdaki sahteyi kullandık. Dişliler artık göçüyor, bu hafta aldık aldık yoksa bidaha alamayız gibi görünüyor.
İşin uzmanı arkadaşlar yol gösterirseniz çok sevinirim. Hayırlı sahurlar.