Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merayı kimseden gizlediğimiz yok kınalı ada ki adaların hepsinde tutmuşluğum var her yer aynı mera saklayanlara ayar olurum hedef balık levrekse evet saklarım çünkü levrek olayı farklı o merada levrek çok tutulursa 10 yıl filan hiç yapmaz bir daha ama istavrit lüfer zargana mezgit bunları açık açık söylerim geziyor bu balılar çünkü ama eşkina ve levrek gezmez hep ordadır ve asla söylemem ve resim atmam bu balıkları biz tutmaz isek ya gırgırın ağına ya uzun oltacının kepçesine yada lüderin dişlerine teslim olacak o yüzden herkeside her avımda davet ediyorum hatta haftaya pazartesi forumdan ferhat keskin kardeşimle beraber avlanacağız..

B

BS Okuru

Misafir
2 saattir pendikteyim tık yok spin deniyorum olacağından değil zaten can sıkıntısı maksat zaman geçsin

Gümüşok

Üye
Adı
Kemal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pendikte durumlar nasıl istavrit çıkıyor mu hâlâ balık değiştirmek lazım mı

B

BS Okuru

Misafir
istavrite atmadım yalan olmasın atanıda görmedim kefale ve zarganaya atanlar vardı yanımda

Adı
Taner AKGÜN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ustatlar merhaba yarin şile taraflarina gitmeyi dusunuyorum. Aksam suyunda oralarda olup sabahlamayi planliyorum. Sizce ne tur bir takim kuanmaliyim hedefim ne olmali?
Lrf veya spin kamisim yok klasik surf oltalarla ne yapilabilir?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi