Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

yangela

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Dün akşam üstü Kartal palmiye önüne indik 2 arkadaş. Bu sene ilk oltamızı attık istavrite , boş gidip boş döndük :)
Temiz hava aldık, muhabbet sohbet derken güzel oldu.. İnşallah ilerleyen günlerde bol balıklı muhabbet olur. Hepimize iyi haftalar..

Mektupla

Daimi Üye
Dün akşam üstü Kartal palmiye önüne indik 2 arkadaş. Bu sene ilk oltamızı attık istavrite , boş gidip boş döndük :)
Temiz hava aldık, muhabbet sohbet derken güzel oldu.. İnşallah ilerleyen günlerde bol balıklı muhabbet olur. Hepimize iyi haftalar..
Rastgele...

esos

Yeni Üye
Adı
Ömer Sonverdi
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kartal Maltepe'de istavrit henüz kıyılamadı. Biz de önceki gün sandal ile açıldık, 4 tane kıraça irisi istavrit geldi suya iade ettik. Gırgırlar sahil ile adalar arasını hallaç pamuğu gibi atıyor. Ayın 15 inde onlara yasak başlıyor, sonrasında ortalık hareketlenir inşallah.

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kartal Maltepe'de istavrit henüz kıyılamadı. Biz de önceki gün sandal ile açıldık, 4 tane kıraça irisi istavrit geldi suya iade ettik. Gırgırlar sahil ile adalar arasını hallaç pamuğu gibi atıyor. Ayın 15 inde onlara yasak başlıyor, sonrasında ortalık hareketlenir inşallah.
İri istavrit şuan yelken kayada boylar 0.50 pet şişe kadar karidese geliyor sağlam balık var

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ve spin takımlarınızı hazırlayın arkadaşlar dişli yakında buralarda olacak

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hocam maltepe koçtasın orada atanlar varmış bayağı :) bir şeyler olmasa atmazlar her halde :) ama anlamadığım kartal maltepe arasında levrek alan olmuş öncesinde. Yani buralarda levrek mi var? İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi.
Ben hiç gözümle görmedim etraftaki balıkçılarada sordum ama yok onlarda gormemiş yani levrek alan varsa ben bilmiyorum şehir efsanesi :D

Utkua

Aktif Üye
Ben hiç gözümle görmedim etraftaki balıkçılarada sordum ama yok onlarda gormemiş yani levrek alan varsa ben bilmiyorum şehir efsanesi :D
Bende 25 senedir maltepe civarında avlanıyorum ve avlanmasam da balık tutanların kovalarına bakarım genelde 3 4 tür balık dışında hiç görmedim alan varsa da yolun kaybetmiş kör bir levrek almıştır :)