Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

esos

Yeni Üye
Adı
Ömer Sonverdi
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sandalcılar zabıtadan şikayetçi kıyıda tezgahları kapalı ama oralarda dolaşıyorlar. Biz, dün 3 kişi saat 16:00 gibi sandal kiralayıp çıktık. 18:30 - 20:00 arası güzel iri istavrit yaptı 4 - 5 kg. civarı aldık.

murat11

Üye
Adı
murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Maltepe dolgu alanına hiç gitmedim.duyduğum kadarıyla derinlik baya varmış. Acaba Galata misali yemli takımla denesek verimli olurmu .hamsi karides falan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
galata misali yemli ile çok fazla iş yapıcağını düşünmüyorum açıkçası çünkü galata da 6 li 7 li kullanıyorlar ama 2 li 3 li bir şekilde güzel izmarit alırsın samandirali olarak 1 hafta kadar ince 14 15 parca aldım ben izmarit derinlik baya var ama izmarit şuan kıyıya yakın tarafta açıktan çok fazla gelmiyor

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Maltepe dolgu alanda derinlik 7-8 metre civarı. Fazla bir derinlik yok.

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Maltepe dolgu alanının Kartal tarafına bakan ilk girişinden 50 m. ileri yürüyün ve oradan izmarite çalışın.İzmaritleri görün 0.20 kösteği patlatıyor.Ayrıca sivri iri karagözde var , bilginiz olsun.
Dün ordaydık @alperderya ile beraber 2 li 3 lü izmarit alıyorlardı yemli atanlar. İzmaritler güzeldi. Lrf ye gelen olmadı.

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Izmaritleri silikon ile bir turlu kandiramadik. Deneyen basarili olan var mi? Birseyleri eksik yaptik ama cozemedik. Teknik taktik her turlu bilgiye acigiz :)