gokbiloz
Üye
- Adı
- gökhan bilge öz
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
@bluepeace61 Çapari ile mi aldınız hocam? Bu arada boyutlarda iyi gözüküyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet üstad çapari ile alındı. Muhtemel bir yağmur sonrası balık bollaşacak gibi..@bluepeace61 Çapari ile mi aldınız hocam? Bu arada boyutlarda iyi gözüküyor.
galata misali yemli ile çok fazla iş yapıcağını düşünmüyorum açıkçası çünkü galata da 6 li 7 li kullanıyorlar ama 2 li 3 li bir şekilde güzel izmarit alırsın samandirali olarak 1 hafta kadar ince 14 15 parca aldım ben izmarit derinlik baya var ama izmarit şuan kıyıya yakın tarafta açıktan çok fazla gelmiyorMaltepe dolgu alanına hiç gitmedim.duyduğum kadarıyla derinlik baya varmış. Acaba Galata misali yemli takımla denesek verimli olurmu .hamsi karides falan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün ordaydık @alperderya ile beraber 2 li 3 lü izmarit alıyorlardı yemli atanlar. İzmaritler güzeldi. Lrf ye gelen olmadı.Arkadaşlar Maltepe dolgu alanının Kartal tarafına bakan ilk girişinden 50 m. ileri yürüyün ve oradan izmarite çalışın.İzmaritleri görün 0.20 kösteği patlatıyor.Ayrıca sivri iri karagözde var , bilginiz olsun.
Şansen bende merak ediyorumIzmaritleri silikon ile bir turlu kandiramadik. Deneyen basarili olan var mi? Birseyleri eksik yaptik ama cozemedik. Teknik taktik her turlu bilgiye acigiz![]()