Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

romanci

Aktif Üye
Herkese selamlar,
Merhaba Hakan Bey, öncelikle aramıza hoş geldiniz.

Bende tuzlada ikamet ediyorum. Son 8-9 yıldır tuzlada verimli av olmuyor maalesef. Çapariyle tuttuklarına bakarsanız zaten yavru istavritleri acımadan kovalarına atan bir sürü saçma insanla sahilimiz dolmuş durumda ne yazık ki.

İmkanınız varsa tekne ile açılmanızı tavsiye ederim. Adalara doğru zaten teknelerin avlandıkları yerleri görmüşsünüzdür. O bölgelerde Mezgit, denk gelirse kırlangıç, iri istavrit, Palamut dahi yakalama şansınız var.

Son olarak, sabır ve sanırım biraz da şans gerekli insana. :)

hakansahbaz

Yeni Üye
Merhaba Hakan Bey, öncelikle aramıza hoş geldiniz.

Bende tuzlada ikamet ediyorum. Son 8-9 yıldır tuzlada verimli av olmuyor maalesef. Çapariyle tuttuklarına bakarsanız zaten yavru istavritleri acımadan kovalarına atan bir sürü saçma insanla sahilimiz dolmuş durumda ne yazık ki.

İmkanınız varsa tekne ile açılmanızı tavsiye ederim. Adalara doğru zaten teknelerin avlandıkları yerleri görmüşsünüzdür. O bölgelerde Mezgit, denk gelirse kırlangıç, iri istavrit, Palamut dahi yakalama şansınız var.

Son olarak, sabır ve sanırım biraz da şans gerekli insana. :)
Ustad, mesajın için teşekkür ederim.

Ben surf ile kurşun arkası rapala denemesi yapmayı düşünüyorum, şu an deniz çalkantılı, sabaha hayrola :)

romanci

Aktif Üye
Ustad, mesajın için teşekkür ederim.
Ben surf ile kurşun arkası rapala denemesi yapmayı düşünüyorum, şu an deniz çalkantılı, sabaha hayrola :)
Estafurullah, Üstadlık haddimize değil, ben sabah, öğlen, akşam, gece kaşık yaptım, rapala yaptım ancak sadece 1 kere 3 vuruş aldım ama balıkları düşürdüm. :) zargana için geçen yıllarda takım yapıp uğraştım ama sonuç sıfır. Hatırlarım da çocukken abilerimiz hem muhabbet eder hem de zargana çekerlerdi. Ama balık yok şu anda.

Niyetim hevesinizi kırmak değil aslında, bakmayın benim kendi kuruntum, ben talihsizin önde gideniyim. Ama uğursuz değilimdir. :) Size bol şans diliyorum.

Mektupla

Daimi Üye
Adı
KemalBirkanK.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
geçen akşam pendik sahilde idim halaoğlu ile yine yan tarafımda oltan atan senmiydin @KemalBirkan bir arkadaşın ile sen değilsende adamı sana benzettim :D
keske ben olsaydım 2 muhabbet eder keyıf yapardık ama malesef bu sıralar aksam calsııyorum sadece ızın gunlerımde gidebilirsem gidicem umarım denk gelırız bir gun

Pehlivan_66

Yeni Üye
Adı
hasan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hepinize merhaba arkadaşlar Yeni uye oldum ve sizlerin tecrübelerinden istifade etmek istedim. Daha önce Çanakkale de hobi olarak bir kaç denememiz oldu orada sülün ve mamun kullanılmaktaydı yem olarak ancak İstanbul da KArtal da hiç avlanmadım. Burada avlamak istiyorum. Nasıl avlanmak gerekir bilgi birikimlerinizi merakla bekliyorum. Genel olarak hangi takımı kullanmalıyım yem olarak ne atıyorsunuz ve canlı yemi nereden temin ediyorsunuz bunun gibi bilgiler paylaşırsanız sevinirim.

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hepinize merhaba arkadaşlar Yeni uye oldum ve sizlerin tecrübelerinden istifade etmek istedim. Daha önce Çanakkale de hobi olarak bir kaç denememiz oldu orada sülün ve mamun kullanılmaktaydı yem olarak ancak İstanbul da KArtal da hiç avlanmadım. Burada avlamak istiyorum. Nasıl avlanmak gerekir bilgi birikimlerinizi merakla bekliyorum. Genel olarak hangi takımı kullanmalıyım yem olarak ne atıyorsunuz ve canlı yemi nereden temin ediyorsunuz bunun gibi bilgiler paylaşırsanız sevinirim.
Hoşgeşdin Kartal ve çevresi Kıyıdan avlanacaksan olayın şekli belli çapari ile istavrit bizim buralar ölü tekne ile açılırım derseniz orasını bilemeyeceğim, yemli dipte deneyebilirsiniz. Boru kurtu vs . Şamandıralı yemli de deneyebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Foruma hoşgeldiniz,
Önce Paylaşılmışlara biraz gözatsaydınız keşke !

Pehlivan_66

Yeni Üye
Adı
hasan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Foruma hoşgeldiniz,
Önce Paylaşılmışlara biraz gözatsaydınız keşke !
Hocam biraz baktım ama canlı yem konusunda nereden temin ettiğinizi bulamadım.
Balıkçılıkta da dediğim gibi yeniyim bir kaç tavsiye alırsak dedim iyi olur.

Hoşgeşdin Kartal ve çevresi Kıyıdan avlanacaksan olayın şekli belli çapari ile istavrit bizim buralar ölü tekne ile açılırım derseniz orasını bilemeyeceğim, yemli dipte deneyebilirsiniz. Boru kurtu vs . Şamandıralı yemli de deneyebilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler
Aslında sorum da o yemi nereden aldığınız:)