Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

kulelisevdalısı

Aktif Üye
@KaNKuRT sevgili erkan abi malesef sende mera konusunda pek masumane değildin sezonda çoğu kez x merada güzel balık var felanca merada felanca arkadaş bilmem kaç adet balık yakalamış vs diye paylaşımlarda bulundun belki bu sevdaya yeni başladın çok fazla geçmişin olmaya bilir ben sabırla senin bu durumu görmeni istedim. Geldiğimiz noktada sende bu konuda haklı isyanını dile getiriyorsun sende balık yakalamak istiyorsun diğer hobidaşımızda lakin fırsatcılar merayı alenen deşifre edenler voleciler vs yüzünden rahat balık yakalama olayı artık eskisi gibi olmuyor malesef umarım bundan sonraki yıllarda bu konuda daha çok dikkatli olunur bu tür paylaşım yapan arkadaşlarıda ikazda bulunulursa eminimki paylaşım yapan arkadaşda bundan sonraki paylaşımlarında daha dikkatli olucaktır

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
@KaNKuRT sevgili erkan abi malesef sende mera konusunda pek masumane değildin sezonda çoğu kez x merada güzel balık var felanca merada felanca arkadaş bilmem kaç adet balık yakalamış vs diye paylaşımlarda bulundun belki bu sevdaya yeni başladın çok fazla geçmişin olmaya bilir ben sabırla senin bu durumu görmeni istedim. Geldiğimiz noktada sende bu konuda haklı isyanını dile getiriyorsun sende balık yakalamak istiyorsun diğer hobidaşımızda lakin fırsatcılar merayı alenen deşifre edenler voleciler vs yüzünden rahat balık yakalama olayı artık eskisi gibi olmuyor malesef umarım bundan sonraki yıllarda bu konuda daha çok dikkatli olunur bu tür paylaşım yapan arkadaşlarıda ikazda bulunulursa eminimki paylaşım yapan arkadaşda bundan sonraki paylaşımlarında daha dikkatli olucaktır
@kulelisevdalısı

Boğazda olan herkesin bildiği herkesin gittiği ve denediği yerde balık yapıyor dediysem, ( ki hatırlamıyorum ) dediğim en fazla nasibimizi aldık olur.
Çoğunlukla da maalesef boş dönüyorum, havamızı aldık diye yazdığım çoktur.
Şu arkadaş şu kadar balık aldı dediysem, ki demem herkes nasibini aldı derim,
Zaten forumdan kimseyle de o bölgede beraber av yapmam.
Benim kim olduğumu birkaç kişi hariç kimse bilmez,
Denk gelirim muhabbet ederim av da yaparım ama kim kimdir bilinmez
Yukardakilerini dediysem de kimse kusura bakmasın.

Ama ben hiç olmazsa başkalarının fotolarını,
Yada bilmem kaç yılından bilmem kimin fotolarını bugünkü avım , akşam ki avım diye paylaşmıyorum!!!!!!

Rastgelsin

kulelisevdalısı

Aktif Üye
@kulelisevdalısı

Boğazda olan herkesin bildiği herkesin gittiği ve denediği yerde balık yapıyor dediysem, ( ki hatırlamıyorum ) dediğim en fazla nasibimizi aldık olur.
Çoğunlukla da maalesef boş dönüyorum, havamızı aldık diye yazdığım çoktur.
Şu arkadaş şu kadar balık aldı dediysem, ki demem herkes nasibini aldı derim,
Zaten forumdan kimseyle de o bölgede beraber av yapmam.
Benim kim olduğumu birkaç kişi hariç kimse bilmez,
Denk gelirim muhabbet ederim av da yaparım ama kim kimdir bilinmez
Yukardakilerini dediysem de kimse kusura bakmasın.

Ama ben hiç olmazsa başkalarının fotolarını,
Yada bilmem kaç yılından bilmem kimin fotolarını bugünkü avım , akşam ki avım diye paylaşmıyorum!!!!!!

Rastgelsin

Ben tuttuğum hiç bir balığın asıl resmini koymam abi huyum değil inan evdeki ahaliye bile tuttuğum balığı göztermem anca masada yerken görürler tuttuğum balığı resim konusuna gelince hedef saptırmak için evet böyle resimler attım bunun sebebide insanlar felanca merada balık var derken bende resim atarak sadece felanca merada balık olmadığı göstermek adına resimleri paylaştım

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu hava sayesinde balık yakalıyoruz havalar soğursa bizim dişli işi suya düşer böyle güzel havalar devam etsin sürekli :)
Ben tam tersini iddia ettim. Siz havalar güzel, balık da var diyorsunuz enteresan. Şu koca forumda balık raporu 1-2 tane var onlarda tekne ile mi alındı kıyıdan mı şüpheli. Tezgahlarda hiç dişli yok ama oltacı kovayı dolduruyor nasıl oluyorsa :suspus:

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
@kulelisevdalisi
Profiline baktığımda yaşın yazmıyor. Paylaşımların ise genelde alakasız sataşmalar ve fikir üretmeler üzerine. Şimdi geriye dönüp baktığımda onlarca çıkarırım ama vaktim yok.
Geçenlerde yavru mezgit için "sizi doğurup salanlar gelsin" şeklinde paylaşım yapan bi arkadaşa sarmıştın,
Daha önce ben epoksi hakkında bir soru sorduğumda ukalaca birşeyler karaladın,
Şimdi de @KaNKuRT için değişik şeyler kaleme almışsın !
Burda herkes kendince az çok balık meraklısı, herkesin kendine göre bildikleri bilmedikleri var. Göğsünü gere gere avını paylaşanlar hakettiği ilgiyi ve övgüyü alıyor zaten haklı olarak.
Başka yollarla ilgi çekme peşindeysen beyhudesin..
Instagram'da girmem, face book kullanmam falan filan. Elime aldığımda TLF numu foruma bakarım, ama her baktığımda bu tür sataşmalarını ve bulaşmalarını görmek istemiyorum.
Haa benim kim olduğumu merak ederden adım barış, tanıyan tanır. Pendik marinadayım hedef balık Hamdi abiye de sorabilirsin.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kml7

Aktif Üye
Adı
Kemal
:harika::harika::harika::harika::harika::harika:
Şansa çıkan 3 5 balık için milleti gaza getirdiler.
Şimdi yedikleri küfrü bilmiyorum.
Benim gördüğüm ümraniye üsküdar hatta uzaktan gelenlerin karşıdan arkadaşı bile geldi motorla, basıp gelmiş
Yetişti , 0 balık aldı :(

Hatta bu haberlerden sonra çoğu mera da denemeler başladı ama balık alan maalesef yok :(

Az daha sabır.
Çoğu kıyı balık yapacak gibi gözüküyor bu sene.
Gönlümüzdeki gibi av yapmak nasip olur inşallah

Deneyenlere rastgelsin.

saygılar
Aynen yazdığın gibi kardeşim. Dün bende oradaydım. Durumu bizzat gördüm.
Sadece mera bilmek, balık tutmak ve bu hobiyi güzel icra etmek için yeterli kriter değil aslında. Maalesef bunu tam olarak anlayabilmiş değiliz. Aslında çok fazla kriter var. Hava, su, zaman, çay, muhabbet.. Bunların bir kısmını tutturduğunda meranın neresi olduğu çok farketmez. Güzel vakit geçirir evine dönersin. Niyeyse kendimize eziyet etmeyi seviyoruz :)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Aynen yazdığın gibi kardeşim. Dün bende oradaydım. Durumu bizzat gördüm.
Sadece mera bilmek, balık tutmak ve bu hobiyi güzel icra etmek için yeterli kriter değil aslında. Maalesef bunu tam olarak anlayabilmiş değiliz. Aslında çok fazla kriter var. Hava, su, zaman, çay, muhabbet.. Bunların bir kısmını tutturduğunda meranın neresi olduğu çok farketmez. Güzel vakit geçirir evine dönersin. Niyeyse kendimize eziyet etmeyi seviyoruz :)
:harika::harika::harika::harika:

Sırf bu yüzden işte,
Balığın olmadığını bile bile,
İster Lrf olsun , ister spin olsun sırf güzel vakit geçirip muhabbet etmek için bile deneme adı altında ineriz sahile bazen
Muhabbetiniz bol olsun.

Saltuk

Üye
Adı
Saltuk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar bişey soracağım. Bu işten gerçekten iyi anlayan biri cevap verirse sevinirim.
Sufix pro8 0.10 mm ip ucuna schimano aspire kaç mm fc misina bağlamalıyım?
Bazı yerlerde okuduğuma göre fc örgünün 2 katı kalınlıkta olsun diyor ama örgü 0.10 8kg çekerken fc 0.20 3kg çekeri var. Bilgi veren olursa sevinirim. Saygılar...

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrahyanc

Üye
Adı
emrah yanç
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar bişey soracağım. Bu işten gerçekten iyi anlayan biri cevap verirse sevinirim.
Sufix pro8 0.10 mm ip ucuna schimano aspire kaç mm fc misina bağlamalıyım?
Bazı yerlerde okuduğuma göre fc örgünün 2 katı kalınlıkta olsun diyor ama örgü 0.10 8kg çekerken fc 0.20 3kg çekeri var. Bilgi veren olursa sevinirim. Saygılar...

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam cok iyi bilmiyorum ama bana gore ceker degerlerine takilmayin. Lrf de lider kullanmak ipe gore gorunmez oldugundan yemi daha cazip kilip avciligi arttirmasi. Digeri ise yemin dibe takilmasinda ipe gore kayaliklarda daha direncli olmasi ve esnekligiyle takildigi yerden kurtulma ihtimalinin artmasi, tabi ipin kopup makaradaki ipin ziyan olmasindansa liderin suda kalmasi maddi acidanda daha avantajli.
Surf takimda kullanilmasinin sebebi ise ip esnemediginden atis esnasinda agir kursunlarda kuvvetin direk kamışa binmesinden dolayi kirilma ihtimalini düşürmek.
Benim bildiklerim bu kadar dogru yada yanlis diyemem en azindan fikir vermek istedim.