Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Akşam gitme öğleden sonra izmarit yapıyor..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saat 16,30 da meradaydım. Bir kaç küçük ispari ve bolca lapin yakalayıp (ispariler zarar vermeden iade lapinler kedi ve martı ailesine verildi :) ) akşam 20.00 civarı meradan ayrıldım

sondunya

Yeni Üye
Adı
Kagan A.
Kan Grubu
O Rh Negatif
Gecen Pazartesi sezonu açmıştım pendik marinanın kartal tarafında. yazmak şimdiye kısmet oldu. Zaten bir şey de değişmemiştir sanırım.
Sol tarafımda 2 kişi beklemeli 1 kişi lrf. Sağ tarafta 1 kişi at çek. Bende istavrite at çek sonra beklemeliye döndüm akşam 10 gibi eve dönmek zorunda kaldım. Balık alan görmedim. Ben ayrılırken eşikina için 4-5 kişi geldi peşpeşe alan var mıdır bilmiyorum. Selamlar

E

Erden Eren

Misafir
Yaz takviminde Maltepe Dolgu Alanı'nda 7 gecenin 7'sinde de şamandıralı çalışan - avlanan bir hobidaşınız olaraktan bir sualim var sizlere değerli arkadaşlar, üstadlar.
Perşembe ile pazartesi günleri arası TUZLA'da olacağım.
Akşamları yine şamandıralı olmak üzere av yapabileceğim noktalar nerelerdir Tuzla'da? Lokasyonum tam olarak Tuzla merkez sahil, Postane Mahallesi civarı, Mercan adı verilen yerlerdir. Keza askeriye bölgesi de yine oldukça yakınımdır.
Ancak yinelemekte fayda var ki, akşam - gece şamandıralı çalışacağım noktadır av noktası olarak aradığım.
Bilen, bilgilendirenler adına şimdiden sonsuz teşekkürler. :)

balıkavı34

Yeni Üye
Adı
can
Kan Grubu
B Rh Negatif
maltepe nasıl arkadaşlar lrf iş yapar mı silikon ya da canlı yemle? nerelerde deneyebiliriz ilk kez gidiyorum oraya

mendilmen

Yeni Üye
Adı
Hasan Öden
Merhabalar, Başıbüyük Tatlı Su Toplama Bendi Göleti olarak geçen yerde balık tutmak istiyorum ama mekan hakkında pek bir bilgi bulamadım. Orada balık tutulup tutulamadığını, tutulabiliyorsa hangi tür balıkların tutulduğunu bilenler bilgilendirebilirse çok sevinirim.

E

Erden Eren

Misafir
MALTEPE DOLGU ALANI / 10-20 Ağustos Arası İSTAVRİT Raporu :

7-8-9 Ağustos tarihlerinde sezonun en fazla hasılatlı balıklarını aldıktan sonra 10 Ağustos günü bir kesti, pir kesti. Mesela bu çarşamba sabah 4:30'a dek durdum ve yalnızca 31 parça balık aldım. Dün yani perşembe günü ise bugünün ilk ışıkları hatta saat sabah 5 küsura dek durdum ve 8-9 saat sabırla beklememe rağmen yalnızca 21 parça balık alabildim.
Bu bağlamda Maltepe Dolgu Alanı geçen sene 13 Ağustos, bu sene ise 10 Ağustos itibariyle istavriti kesti bilgisini net olarak verebilirim. Şu son 10 günde bazı geceler 5-6 balıkla sonlandığı bile oldu.
Ben şahsen 20 ve üzeri balık aldığımda bir tavalık oldu diye eve götürüyorum ama yinelemekte fayda var ki, bu sezon geçen sezondan da erken kesti. Tek teselli tutulan balıkların boyunun ideal, hatta idealin üzeri güzel boylarda olması.

Oltası suda olan herkese rastgele, selam olsun, sağlık ve huzur dolu avlar olsun.

B

budun

Misafir
MALTEPE DOLGU ALANI / 10-20 Ağustos Arası İSTAVRİT Raporu :

7-8-9 Ağustos tarihlerinde sezonun en fazla hasılatlı balıklarını aldıktan sonra 10 Ağustos günü bir kesti, pir kesti. Mesela bu çarşamba sabah 4:30'a dek durdum ve yalnızca 31 parça balık aldım. Dün yani perşembe günü ise bugünün ilk ışıkları hatta saat sabah 5 küsura dek durdum ve 8-9 saat sabırla beklememe rağmen yalnızca 21 parça balık alabildim.
Bu bağlamda Maltepe Dolgu Alanı geçen sene 13 Ağustos, bu sene ise 10 Ağustos itibariyle istavriti kesti bilgisini net olarak verebilirim. Şu son 10 günde bazı geceler 5-6 balıkla sonlandığı bile oldu.
Ben şahsen 20 ve üzeri balık aldığımda bir tavalık oldu diye eve götürüyorum ama yinelemekte fayda var ki, bu sezon geçen sezondan da erken kesti. Tek teselli tutulan balıkların boyunun ideal, hatta idealin üzeri güzel boylarda olması.

Oltası suda olan herkese rastgele, selam olsun, sağlık ve huzur dolu avlar olsun.
Sürekli gittiğiniz bir yerse yemleme yapmanızı tavsiye ederim gün aşırı.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fikret0134

Yeni Üye
Adı
fikret
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
maltepe kartal pendik civari tekne turu varmı bilen acemiyiz biraz