Kartal-Akşam 18:30-22.00 arası. Silikona İstavrit hiç vurmadı, maket balığa geçer geçmez 19:45 gibi ilk Sarıkanatım geldi. Ama sudan çıkar çıkmaz sahteden kurtuldu. Bilahare 1 saat içinde 2 vuruş = 0 balık ama umut büyük... 😉
İzmarit alabildiniz mi hiç?
Hocam takım bilgilerini paylaşırsan çok sevinirimDün geceden kısa bir an paylaşmak istedim. Yine limit altı yavru ispariler çok fazlaydı, suya iadesi titizlikle gerçekleşti.
Gözümün görebildiği mesafede ve aldığım haberlere göre koca dolguda atış yapan tek deli bendim. 🙂 Bazı anlar dalgalar kayalıkları aşıp, yürüyüş alanına dek geliyordu. Zili duymak hatta fosforu görmek çok zor idi.
Velhasıl kelam, bizimkisi huzur meselesi.. Hayatımda ispari ve izmarit yalnızca 1 kez tadımladım. Kedi varsa kediye yoksa da isteyen eş dosta veriyorum bu balıkları.
İstavriti hariç tutuyorum, bizim dolgu alanı muhtemelen İstanbul'un en verimsiz merasıdır ama işte denizdeki tek tük eşkinası, izmarit isparisi, ara sıra mezgitleri derken çıtırından avımızı ve bolcasından keyfimizi yapmaya devam ediyoruz.
120826 dosyayı görüntüle