Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün akşam güneş battığı vakitler Kaynarca-Pendik arasında spin denedik. 3 kişiydik. Skor yok, aksiyon yok. Sadece konuşmalar arasında "geçen akşam 1 tane aldılar" efsanesi var. 1 saat kadar denedik ama netice yok. Henüz tarih olarak erken gibi geldi bana. Önümüzdeki hafta tekrar denerim diye düşünüyorum.

Oltası suda olanlara rastgele...
Geçen akşam 1 tane aldılar,
Dün akşam fenaydı,
Abi dün sen gittin bir balık yaptı ki sorma,
Abi sabah suyu iyi balık yapıyor vs.vs...
Bitmiyor bunlar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dün akşam güneş battığı vakitler Kaynarca-Pendik arasında spin denedik. 3 kişiydik. Skor yok, aksiyon yok. Sadece konuşmalar arasında "geçen akşam 1 tane aldılar" efsanesi var. 1 saat kadar denedik ama netice yok. Henüz tarih olarak erken gibi geldi bana. Önümüzdeki hafta tekrar denerim diye düşünüyorum.

Oltası suda olanlara rastgele...
Hafta sonu hava patlarsa eğer (beklenti o yönde) önümüzdeki hafta başından itibaren denemeleri sıklaştırmak lazım. En azından ben öyle yapacam...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E

Erden Eren

Misafir
Dün yorgunluktan uyumuşum, e biraz da alkolün etkisi.
Kedi kovayı devirmiş. Eşkinayı yere indirmiş ama nasıl olduysa götürememiş. Çok enteresan. :)

E

Erden Eren

Misafir
Eşim akşama misafir var, derin dondurucudan değil de taze taze istavrit tutma şansın var mı dedi. Kırmadım. :)

Başlarda çok yoğun başlayan balık bir anda jilet gibi kesildi. Bunun sebebi de elbette ki takvimin henüz çok erken olması.
Gece 11'de başladım, 1'den sonra 1 tane bile gelmedi. 1'e doğru arkadaşlar geldi, onlara şansına gelir, bana da gelir, bir umut geri döner eder derken rüzgarda bir tane yeni açılmış biram da dökülünce topladım döndüm. =)))

Oltası suda olanlara, sabredenlere, peşinden koşanlara rastgelsin.

Başlıksız.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Eşim akşama misafir var, derin dondurucudan değil de taze taze istavrit tutma şansın var mı dedi. Kırmadım. :)

Başlarda çok yoğun başlayan balık bir anda jilet gibi kesildi. Bunun sebebi de elbette ki takvimin henüz çok erken olması.
Gece 11'de başladım, 1'den sonra 1 tane bile gelmedi. 1'e doğru arkadaşlar geldi, onlara şansına gelir, bana da gelir, bir umut geri döner eder derken rüzgarda bir tane yeni açılmış biram da dökülünce topladım döndüm. =)))

Oltası suda olanlara, sabredenlere, peşinden koşanlara rastgelsin.

Ekli dosyayı görüntüle 124056
Yarım çeyrek üç çeyrek gelen yok muydu 😶🌫

E

Erden Eren

Misafir
Yarım çeyrek üç çeyrek gelen yok muydu 😶🌫
Tam anlayamadım. Misafir, rakı falan filan derken biraz da benim algılar kapanmış olabilir bu saatte. :D
Ama 12:30-01:00 ile 02-2:30 arasına istinaden ise sualin, o ara arkadaşlara 3, en fazla 4 adet geldi, bana ise tek bir tane dahi gelmedi.
Fotoğraf saatine aldanma, scooter zincirleme, üst baş temizlik, balık av malzemelerinin musluk suyu ile teması vesaire... =))))

Benden sonra çok şiddetli yağmura yakalanmışlar. Ne alaka ise Whatsapp'te bana küfür etmişler. :D :D :D

Adı
Sertac G.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pazar sabah 07.00 de meshur mera, Pendik Greenpark karsisina spin denemeye geldim, hala meradayim, 15-20 spinci, uzun oltaya donen bir o kadar da kayik var, daha balik alan yok. Gelmek isteyenlere klavuz olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Tam anlayamadım. Misafir, rakı falan filan derken biraz da benim algılar kapanmış olabilir bu saatte. :D
Ama 12:30-01:00 ile 02-2:30 arasına istinaden ise sualin, o ara arkadaşlara 3, en fazla 4 adet geldi, bana ise tek bir tane dahi gelmedi.
Fotoğraf saatine aldanma, scooter zincirleme, üst baş temizlik, balık av malzemelerinin musluk suyu ile teması vesaire... =))))

Benden sonra çok şiddetli yağmura yakalanmışlar. Ne alaka ise Whatsapp'te bana küfür etmişler. :D :D :D
Başka tur tarafından ısırilmış

@OmerAydın tek tuk çıkıyor
20 kişi atıyor 1 kişi balık alıyor

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Başka tur tarafından ısırilmış

@OmerAydın tek tuk çıkıyor
20 kişi atıyor 1 kişi balık alıyor
Dün o havaya rağmen bende dolandım biraz oralarda benden başka deli 3 4 kişi daha vardı dalga çok yükselince mecbur avı sonlandırdık hala Çanakkale den güzel spin avı raporları geliyor erken ateşlenmeye gerek yok gibi yine Mayısı bekleyeceğiz :)

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın

Bizim canavar dan sebep mi kesti acaba dedim ondan sordum başkan yarım gelen varmı diye :D