Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tuzla - Pendik - Kartal - Maltepe - Kadıköy Hattı BİLGİ PAYLAŞIMI

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Kartal ve civarı av veriyor,boş döndürmüyor en azından.
Dün akşam Hamdi'lerle birlikde minik bir kaçamak yaptık ben 6 adet sarıkanat aldım,geri saldığım çinekop'lar oldu.Diğer arkadaşlarda aldılar ama herkesin balıklarını saymadık,saat 22-00 gibi avı sonlandırdık.

Bu taraf raporu şimdilik böyle. :)

sezai25

Yeni Üye
Adı
Sezai Özkaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Nurettin Bey, darısı bizim başımıza inşallah. Dün sabah 07:00-10:00 saatleri arası ben ve arkadaşımda Dragos taraflarındaydık önce tekne ile şansımızı denedik, 2 saat hiç bir şey alamayınca sahile çıkıp birde oradan denemek istedik. Sahilden de bir şey alamadık daha sonra takımları değiştirip Zargana denemeleri yaptık ama oda boşuna oldu herhalde akıntı fazlalığından dolayı balık yoktu. Bizden başka 5 kişi felan daha vardı sadece bir kişi bir tane kefal aldı. Herkese rast gele...

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
sabah sabah bir maşallah demek lazım afiyet olsun darısı diğer paydaşlara
İnşallah arkadaşlarda verim alabilirler eminm alıyorlardır

Süpersin darısı bizim başımıza
Tebrikler Nurettin.
Güzel av olmuş.
Afiyet olsun
Teşekkürler

Kartal ve civarı av veriyor,boş döndürmüyor en azından.
Dün akşam Hamdi'lerle birlikde minik bir kaçamak yaptık ben 6 adet sarıkanat aldım,geri saldığım çinekop'lar oldu.Diğer arkadaşlarda aldılar ama herkesin balıklarını saymadık,saat 22-00 gibi avı sonlandırdık.

Bu taraf raporu şimdilik böyle. :)
Abi sizin raporlar önemli keşke foto yükleseydiniz ;) Koçtaşın orası ise haftaya geçerim oraya ben biraz daha dragos tarafındayım

Tebrikler Nurettin Bey, darısı bizim başımıza inşallah. Dün sabah 07:00-10:00 saatleri arası ben ve arkadaşımda Dragos taraflarındaydık önce tekne ile şansımızı denedik, 2 saat hiç bir şey alamayınca sahile çıkıp birde oradan denemek istedik. Sahilden de bir şey alamadık daha sonra takımları değiştirip Zargana denemeleri yaptık ama oda boşuna oldu herhalde akıntı fazlalığından dolayı balık yoktu. Bizden başka 5 kişi felan daha vardı sadece bir kişi bir tane kefal aldı. Herkese rast gele...
Teşekkürler geçen haftada aynı noktadan kefalde aldım ama resmini koymadım becerip pişirmek lazım .

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Abi sizin raporlar önemli keşke foto yükleseydiniz ;) Koçtaşın orası ise haftaya geçerim oraya
Nurettin merhaba,
Fotoğraf çekmedik,arkadaşlarda kızım,kısım ayrılınca,ellerimizde gerek balıkdan,gerek yemlerden berbat olunca resimde çekmedik haliyle.

Ama bir kaç gün önce gittik aynı yere onun resimleri var farketmez oradan balık boyutlarınıda görebilirsiz,link burada... https://www.baliksevdam.com/forum/dostlarla-sarikanat-avi-kartal-01-11-2012-a-7408.html

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Ben de Cumartesi gecesi gittim. Balık azdı 3 tane sarı kanat yolladım kovaya. 00.00 gibi de çıktım eve doğru yola. Eğer kavga olmasaydı ve ben ona bakmasaydım daha çok balık alırdım kesin.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ben de Cumartesi gecesi gittim. Balık azdı 3 tane sarı kanat yolladım kovaya. 00.00 gibi de çıktım eve doğru yola. Eğer kavga olmasaydı ve ben ona bakmasaydım daha çok balık alırdım kesin.
Ne kavgası, nasıl bir kavga..

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Ne kavgası, nasıl bir kavga..
Biz sahilde otururken 100 M ilerimizde bir karışıklık oldu, 3-4 kişi bir olmuş orada birini dövüyorlardı balık tutanlarla alakalı değildi ama konu. Sonra bu dayak yiyen arkadaş kendini kaybedip arabaların önüne attı kendini. Ben de o sıra ona yetişeceğim diye pek bakamadım oltaya kavga mevzusu bu.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Biz sahilde otururken 100 M ilerimizde bir karışıklık oldu, 3-4 kişi bir olmuş orada birini dövüyorlardı balık tutanlarla alakalı değildi ama konu. Sonra bu dayak yiyen arkadaş kendini kaybedip arabaların önüne attı kendini. Ben de o sıra ona yetişeceğim diye pek bakamadım oltaya kavga mevzusu bu.
Aman diyim, bulaşma bu tarz adamlara.
Arada kalırsın, üzülürüz. :(
Ara 155i gitsin.

onder

Daimi Üye
Adı
Önder Çapa
Aman diyim, bulaşma bu tarz adamlara.
Arada kalırsın, üzülürüz. :(
Ara 155i gitsin.
Yok abi çocuktan sonra iyice kendimi geri çektim ben. Polisler geldi zaten, polise rağmen attı kendisini arabaların önüne. Bir şey değil, tek suçu oradan arabasıyla geçmek olan insanların canını yakacaktı boş yere.

devil101

Üye
Adı
Kaan Yasin Çelik
Nurettin merhaba,
Fotoğraf çekmedik,arkadaşlarda kızım,kısım ayrılınca,ellerimizde gerek balıkdan,gerek yemlerden berbat olunca resimde çekmedik haliyle.

Ama bir kaç gün önce gittik aynı yere onun resimleri var farketmez oradan balık boyutlarınıda görebilirsiz,link burada... https://www.baliksevdam.com/forum/dostlarla-sarikanat-avi-kartal-01-11-2012-a-7408.html
Baktım abi cillop gibi görünüyorlar makinada baya iyi çekmiş . Bayılıyorum böyle fotolara bakmaya :) bu yüzden kendimde elimden geçtiğince çekmeye gayret ediyorum ...

Bu arada bende bulunduğum bölgeden artık rahatsız olmaya başladım bazen cübbeli amacalarımız geliyor yardım parası istiyorlar . Geçende tam aracıma bindim tinerci bir genç geldi 2 tl istedi .Sigara içmiyorum sigara isteyen bazı alkollü kişiler geliyor gidiyor bu tipler tüm sahili boydan boya sanırsam geziyorlar . En sonunda demek birbirlerine girdiler. Şeref abinin de dediği gibi uzak durmak gerek