Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ümraniye'ye Yakın Lrf Merası.

ksenophanes

Aktif Üye
Yarın ümraniye civarında bir işim var ve 3-4 saatlik boşluğum olacak. O boşlukta lrf oltamı çıkartıp aradaki vakti değerlendirmek istiyorum.

Ümraniye'ye arabayla yakın sayılabilecek, insanların sıkışık bir şekilde avlanmadığı, rahatlıkla lrf çalışabileceğim mekanlar nereleri olabilir ?

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Paşalimanı ve kız kulesi ile harem otogarı arasında ki alan olabilir üsküdar meydana göre nispeten daha sakindir av konusunda ama balık olarak ne çıkar bir şey diyemem. hayırlı avlar.

Mektupla

Daimi Üye
Paşalimanı nda bulunan Ciner grup binasından, Beykoz istikametinde 400 metrelik güzergah beton zemin olduğundan, daha keyifli olabilir.
Derinlik haritası
Navionics ChartViewer

Kız Kulesi ile Harem arası kıyı kayalar ile doldurulmuş. Bir tane beton iskele var.
Burası biraz daha sığ görünüyor
Derinlik haritası
Navionics ChartViewer

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Paşalimanı nda bulunan Ciner grup binasından, Beykoz istikametinde 400 metrelik güzergah beton zemin olduğundan, daha keyifli olabilir.
Derinlik haritası
Navionics ChartViewer

Kız Kulesi ile Harem arası kıyı kayalar ile doldurulmuş. Bir tane beton iskele var.
Burası biraz daha sığ görünüyor
Derinlik haritası
Navionics ChartViewer
Bu Navionics sitesi iyiymis ya. Soyle genel olarak tecrube ettigim bolgelerin haritalarini biraz taradim da baya dogru cizimlendirilmis. Boyle guzel siteleri biliyorsunuz da neden bizimle daha acik paylasmiyosunuz bakin buna biraz icerledim simdi:)