Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

VAR MISIN İDDİASINA?

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yaptığınız av güzel, güzel olmasınada irfan abinin moralinin yerine gelmesi beni herşeyden çok sevindirdi. Çok şükür, çok sevindim çoook.
Teşekkürler Oktay'ım eksik olma.en kısa zamanda görüşelim sana güzel haberlerim var.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Teşekkürler Şeref abi.
senin bu ava katkın büyük.en kısa zamanda beraber tekrarlamak dileklerimle..
Levreklere söyle beklesinler beni orada İrfan. :D
Ocak'ın 3. haftası oradayım.. :)

Erhan41

Aktif Üye
Adı
Erhan ALKAN
teşekkürler, daha iyisi sizlere olsun inşallah...

mustafa teşekkür ederim iyi dileklerin için, yüz yüze tanışma fırsatı bir türlü nasip olmadı, inşallah birlikte güzel bir av günü geçiririz, irfan abiyi bilemekte ne var ki;
''abi e5 karayolunda balık varmış ama kimse tutamıyomuş'' de yeter irfan abiye... :))
bekliyoruz en kısa zamanda, tam zamanı buraların.. gelmeden haber et işi gücü nöbeti ayarlayalım... Allaha emanetsin...

Erhan abim evet benim... görüşemedik bir daha gerçekten, ama Allah şahit kalbimdesin, geliyoruz de baaaşım üstünde yeriniz var... Bir gecelik ava bu kadarlık hikaye abi, dua edin 2 günlük avlara gitmiyoruz, o zaman kitaplaşır sanırım :) Allah'a emanetsiniz...

biz teşekkür ederiz, daha iyileri sizlerin olsun inşallah...

teşekkür ederim, biraz hikayeleştirelim istedim...

:) kürt böreğini yedik sabah çıktığımızda, affedermiyim ben hak etmişim onu:) ama şarjım bittiği için resimleyemedim... ama gerçekten değişik bir börekmiş, herkese tavsiye ederim... teşekkürler yorumunuz için, daha iyisi sizlere olsun inşallah...

teşekkürler şeref abi geçmiş oldu ama ben zaten iddialı değildim, yeterki irfan abide heyecan yaratalım, yoksa kızıyor ya:)

Togay reklâm gibi olacak ama hani diyordu ya, hiç aklımdan çıkmıyorki...! Aynen öyle.. :D ben o orgdan birşey anlamadan harala gürele bitti, gitti... :( yapın yine oralarda bir org veya benzeri birşeyde gelelim... ;) Gelelimde nereye nasıl gelelim... ;) Halil Barış'tanda bir daha ne ses çıktı ne seda... :confused: Beni varsa fesin eklesene... ;) Görüşmek dileklerimle, Selâm ve Sevgiler, Allah cc emanet ol... :D

horasanlı

Daimi Üye
Adı
Sinan AVCI
Tebrikler Togay güzel bir av olmuş. Balıklar çok güzel görünüyor. Güzel avlarınızın devamını dilerim.

Cevat Göven

Daimi Üye
Adı
cevat göven
tebrikler, güzel bir av olmuş,okurken sanki sahnede sergilenen oyunu yaşıyormuş gibi oldum,zaten senin muhabbetin yeter,nice güzel avlarınız olsun