Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni aldığım shimano kamışla ilgili sorunum.

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam buyurun bu sahilde başlamadan önceki çektiğim bi fotoğraf:

Buda eve döndüğümde kamış halkalarının gelmiş olduğu hal 2. ye dikkat.:
Ben böyle birşey hayatımda görmedim.
Bu ister tasarım, ister malzeme hatası olsun. Kabul edilebilir birşey değil.
Bu seri toplatılmalı.
Ayrıca bu hatayı paylaşarak bu kamışa niyet etmiş bir çok arkadaşı da yanlıştan çevirmiş olacaksınız.
Bence de bu fotoğraflarla beraber distribütör firmaya başvurmalısın.
Ne büyük talihsizlik :(

melihkoc

Yeni Üye
Onu değiştirmek zor ama imkansız değil.
Forumda nasıl yapılacağıyla ilgili konular da var.
yak deyip geçmemek lazım.. Her bir tanesinin değeri kamışım toplam değerinden fazla olanları bile var.. :)
Hocam şimdi bide yeni durum var. reklam olmasın diye ismini vermiyorum, sorun olur mu bilmiyorum. Güvenilir bir internet sitesinden aldım. Bugün aradım, görüştüğüm kişi tamam dedi, sitemizde yazan mail adresinize sorununuzu bana anlattığınız gibi anlatın ve oltanın sorunlu olan yerlerinin fotoğraflarını ekleyin dedi. Bunu ithalatçı firmaya ileteceğiz, sorununuzla ilgilenilecek dedi. Şimdi sizce ne yapmalıyım. Giden gelmiyormuş öğrendiğime göre, genede göndermekte fayda var. 1 haftalık ürüne parça değişimi yapar veya yaptırırsam tüm hevesimi alır götürür. Satıcıdan bu ürün kusurluymuş başka bir marka kamış almak istiyorum demek gibi hakkım olabilir mi sizce? Yoksa yeni model değişimi yaparlarsa onu beklemekte fayda var mıdır? Ya da distiribütörlüğü bulursam bizzat kendimmi muhattap olayım aldığım mağazayı araya sokmadan ? Değerli bilgi, tecrübenizi ve fikirlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

barisgirgin

Daimi Üye
Adı
baris girgin
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bence eğer mümkünse çift ayaklı halkalari olan kamışlar ile değıştirmeniz sizin yararınıza olacaktır ek olarak madem sahile yakınsınız taşıma probleminiz yok 2 parçali almanızı tavsiye ederim ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hocam şimdi bide yeni durum var. reklam olmasın diye ismini vermiyorum, sorun olur mu bilmiyorum. Güvenilir bir internet sitesinden aldım. Bugün aradım, görüştüğüm kişi tamam dedi, sitemizde yazan mail adresinize sorununuzu bana anlattığınız gibi anlatın ve oltanın sorunlu olan yerlerinin fotoğraflarını ekleyin dedi. Bunu ithalatçı firmaya ileteceğiz, sorununuzla ilgilenilecek dedi. Şimdi sizce ne yapmalıyım. Giden gelmiyormuş öğrendiğime göre, genede göndermekte fayda var. 1 haftalık ürüne parça değişimi yapar veya yaptırırsam tüm hevesimi alır götürür. Satıcıdan bu ürün kusurluymuş başka bir marka kamış almak istiyorum demek gibi hakkım olabilir mi sizce? Yoksa yeni model değişimi yaparlarsa onu beklemekte fayda var mıdır? Ya da distiribütörlüğü bulursam bizzat kendimmi muhattap olayım aldığım mağazayı araya sokmadan ? Değerli bilgi, tecrübenizi ve fikirlerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Madem yardımcı olacaklarını belirtmişler, dediklerini yapın.
Elinizde resmi bir belge olacak ürünü gönderdiğinize dair.
Kargo açıklamasına ürünün tam adını, modelini de yazarsanız olası bir sorunda kanıt olur.

melihkoc

Yeni Üye
Abilerim, hayırlısıyla dün kamışın 2. halkası kırıldı :) daha önce telefonla görüştüğüm için aldığım yere hemen gönderdim. Bugün ellerine ulaşmış kargo pazartesi shimanoyla sonuçlanır dediler. Shimano kabul ederse başka bir kamış alabilirmiyim diye sordum evet dediler. Şimdi ne yapmam lazım :) ? Alivio ya tekrar devammı etsem kısmetim onda bozukmuş bu belki tutar diyerek :)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abilerim, hayırlısıyla dün kamışın 2. halkası kırıldı :) daha önce telefonla görüştüğüm için aldığım yere hemen gönderdim. Bugün ellerine ulaşmış kargo pazartesi shimanoyla sonuçlanır dediler. Shimano kabul ederse başka bir kamış alabilirmiyim diye sordum evet dediler. Şimdi ne yapmam lazım :) ? Alivio ya tekrar devammı etsem kısmetim onda bozukmuş bu belki tutar diyerek :)
Nasil kirdin ben onu merak ediyorum

melihkoc

Yeni Üye
Nasil kirdin ben onu merak ediyorum
Hocam olta elime geçtiğinin 4. gününde halkaları eğilmeye başlamıştı fotoğraflardaki gibi. 11 gr sahteyle at çek yapıyodum normal bi şekilde 2 gün önce hevesimi aldım, oltayı topluyodum kamışı kapatırken bi baktım ikinci halta dibinden kopmuş misinanın üstünde sallanıyordu. İnanın bende neden niye yamulduğuna ve niye koptuğuna anlam veremedim.

Tek ayaklı olanların daha ilk günden epoksilerinde çatlaklar başlıyor mesela.. Gülelim mi ağlayalım mı :)