Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Daiwa Lt Serisi

Herr-Zander

Daimi Üye
Adı
Kuzey
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaslar ballistic lt 3000dc icin turkiyede nereden yedek kafa temin edebilirim ?

Adı
Onur Ulusan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben 87cm saran 4000lik modeli aldim.. henuz gelmedi, hafif olmasi avantaj olur ilerde shorejig icinde kullanirim diye kucuk tercih ettim.. hem kiyidan , hemde tekneden kullanma niyetindeyim.. evet makina baya yakisikli, T tutamak yerine topuz olaymis tadindan yenmezmis bence :) ilk firsatta degistiricem..
Merhaba makinen hayırlı olsun güle güle kullan ;) T tutamak yerini değiştirme ile ilgili mesajını gördüm bende de Daiwa bg4500 var aliexpress üzerinden yeni topuz getirttim ama videolarda gördüğüm de T tutamağın iç kısmında yıldız başlıklı vida ile çıkarırlarken bendeki makine de öyle bir vida yok muhtemelen mil presle takılmış topuz şimdi evde yatıyor ben ona o bana bakıyor :D eğer araştırıp değişimi konusunda bilgi sahibi olursan ve beni de bilgilendirirsen sevinirim :)

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba makinen hayırlı olsun güle güle kullan ;) T tutamak yerini değiştirme ile ilgili mesajını gördüm bende de Daiwa bg4500 var aliexpress üzerinden yeni topuz getirttim ama videolarda gördüğüm de T tutamağın iç kısmında yıldız başlıklı vida ile çıkarırlarken bendeki makine de öyle bir vida yok muhtemelen mil presle takılmış topuz şimdi evde yatıyor ben ona o bana bakıyor :D eğer araştırıp değişimi konusunda bilgi sahibi olursan ve beni de bilgilendirirsen sevinirim :)
Henuz bakmadim, belkide torna gerekiyodur bilemiyorum.. olmadi yedek bitane alip onu tornalayip kullanabilirim :)