Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Forum Kullanışsızlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
gülü seven dikenine katlanır misali forumu seven de yeni haline bir şekilde alışacaktır ne diyeyim :) hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda herkes alışır :)

FAHRİ DEDE

Yeni Üye
Adı
fahri cakmakkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
HERKEZE MERHABA HAYIRLI GÜNLER
HAMDİ BEY KOLAY GELSİN SİTENİN ACEMİSİYİM
BİRAZ ZORLANIYORUZ ( yaşlı olduğumuz için )
ilerki zamanlarda sitenin kullanışı ile ilgili video veya resimli anlatım yapabilirseniz
harika olur emeğinize sağlık
tşk
rast gele

AHMET 67

Aktif Üye
Adı
Ahmet Yılmaz
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bir sorun görünmüyor sayfanızda görünüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 104336
Sayın Hamdi bey emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Onca işiniz gücünüz arasında bizim için uğraşıyorsunuz. Şuan bu yazıyı masaüstü PC den yazıyorum. Cep uygulamasından kendi sayfama hala giremiyorum. Telefonum android 7 sürümündedir ve güncel durumdadır. Belki telefonum eski olduğundandır bilemiyorum ama ne sayfam açılıyor nede mesajlar hatta PC den bile mesajlarda geçmiş yazışmalar hiç açılmıyor. Cep uygulamasından çıkış yapıp tekrar yükleyeceğim ama sayfama giremediğim için çıkış yapamadan uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim ama sonuç yine aynı hemde iki sefer yaptım işlemi. benim için yapmadığım tek şey kaldı oda telefonu değiştirmek. Tekrar uğraşılarınız için sonsuz teşekkürler. Saygılarımla

sasori

Aktif Üye
Adı
Yusuf Polat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Daha önce tapatalk uygulamasını kullanmamış arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim.
Ücretsiz sürümü yada modlanmış apk kurabilirsiniz, şuan şikayet ettiğiniz sorunları yaşamazsınız.
Tapatalk destekleyen bütün forumları ekleyebilir ve özelleştirebilirsiniz.
Forum güncellemelerinde malesef bazı aksaklıklar olabiliyor anlayış göstermek gerek.
Ellerinize sağlık @Hamdi bey.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Hamdi abi kalabalık olmasın diye buradan yazıyorum. Pcden foruma girmek istediğimde 30 gün dolduğu için doğrulama kodu gönderiyor ancak mailime gelmiyor. Telefon hala 30 gün dolmadığı için girebildiğim tek yer. Bize ulaşın kısmından da yazdım görmüşsündür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...