Google crome tarayıcıdan denerseniz çıkmayacaktık.Ben safari uzerinden aciyorum forumu, ayrica birsey kullanmiyorum.. tapatalk’im yok ki..
Google crome tarayıcıdan denerseniz çıkmayacaktık.Ben safari uzerinden aciyorum forumu, ayrica birsey kullanmiyorum.. tapatalk’im yok ki..
o sorun bende de var hamdi abi. Telefondan her girmemde karşıma çıkıyor. Telefon iosSizin sorun sadece sizde var tekrar sordum bir daha çıkış yapıp girsin dedi.
İosta bşr sorun var sanırım baktırayım bir daha.o sorun bende de var hamdi abi. Telefondan her girmemde karşıma çıkıyor. Telefon ios
Sayın Hamdi bey emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Onca işiniz gücünüz arasında bizim için uğraşıyorsunuz. Şuan bu yazıyı masaüstü PC den yazıyorum. Cep uygulamasından kendi sayfama hala giremiyorum. Telefonum android 7 sürümündedir ve güncel durumdadır. Belki telefonum eski olduğundandır bilemiyorum ama ne sayfam açılıyor nede mesajlar hatta PC den bile mesajlarda geçmiş yazışmalar hiç açılmıyor. Cep uygulamasından çıkış yapıp tekrar yükleyeceğim ama sayfama giremediğim için çıkış yapamadan uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim ama sonuç yine aynı hemde iki sefer yaptım işlemi. benim için yapmadığım tek şey kaldı oda telefonu değiştirmek. Tekrar uğraşılarınız için sonsuz teşekkürler. SaygılarımlaBir sorun görünmüyor sayfanızda görünüyor.
104336 dosyayı görüntüle
👍 ☕Arkadaşlar, eskiye dönüş imkansız o sistem yeni versiyona uymuyor. Yeni versiyona geçmemiz de mecburi oldu çünkü sürekli spam konu açılmaya başladı ve güvenlik açığı oldu.
Elimden ancak bı kadar geliyor.
👍 👍 ☕ ☕Arkadaşlar, eskiye dönüş imkansız o sistem yeni versiyona uymuyor. Yeni versiyona geçmemiz de mecburi oldu çünkü sürekli spam konu açılmaya başladı ve güvenlik açığı oldu.
Elimden ancak bı kadar geliyor.