Yeni Forum Kullanışsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Orada 1. konuya denk gelen kısımda google reklam alanı var ve kapatıyor 1. konuyu. Admin arkadaş ya o reklamı kaldıracak ya da konu kısmını aşağıya öteleyecek.
Bu arada ilk forum düzenine alışan için yeni forum düzeni cidden kullanışsız hatta forumdan bile soğutuyor denilenebilir.
Evet reklam kapatıyor

Bildirim gelince bildirimin üzerine basıyorum ama bildirim gelen konu açılmıyor ve tahmin edebiliyoruz @Hamdi abi bende böyle bir sorun olmuyor diye cevap yazabilir şimdi 🙂 bu sorunlar sadece bizde oluyor galiba 🙂

Bildirim gelince bildirimin üzerine basıyorum ama bildirim gelen konu açılmıyor ve tahmin edebiliyoruz @Hamdi abi bende böyle bir sorun olmuyor diye cevap yazabilir şimdi 🙂 bu sorunlar sadece bizde oluyor galiba 🙂
Bildirim geldi bastım ve burası açıldı.

Aynı sorun bende de var mobil uygulamadan girdiğimde ve sorun hala devam ediyor yeni formata geçildiğinden beri. Yeni formata geçildiğinin ilk zamanlarında bu konu içerisinde yazmıştım sorunumu ama bir çözüm olmadı maalesef 🙂 bildirim geliyor, bildirimin üzerine bastığımda bildirimler açılmıyor birtürlü !! her zaman pc den foruma giremediğim ve telefondaki uygulamadan girdiğimde de bu problemle karşılaştığım için artık çok fazla foruma girmiyorum. Çünkü gelen bildirimin hangi konuda hangi mesaja..vs istinaden olduğunu görmeden takip etmek çok zor ve sıkıcı oldu...:uzgnm: Umarım bir düzenleme veya iyileştirme getirirler bu konuda 🙄

Yeni formatta ilk mesaj benden olsun Valla bu sefer güzel oldu sanki. Bakalım ne eksikler bulunacak🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back