Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Forum Kullanışsızlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Orada 1. konuya denk gelen kısımda google reklam alanı var ve kapatıyor 1. konuyu. Admin arkadaş ya o reklamı kaldıracak ya da konu kısmını aşağıya öteleyecek.
Bu arada ilk forum düzenine alışan için yeni forum düzeni cidden kullanışsız hatta forumdan bile soğutuyor denilenebilir.
Evet reklam kapatıyor

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bildirim gelince bildirimin üzerine basıyorum ama bildirim gelen konu açılmıyor ve tahmin edebiliyoruz @Hamdi abi bende böyle bir sorun olmuyor diye cevap yazabilir şimdi :) bu sorunlar sadece bizde oluyor galiba :)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bildirim gelince bildirimin üzerine basıyorum ama bildirim gelen konu açılmıyor ve tahmin edebiliyoruz @Hamdi abi bende böyle bir sorun olmuyor diye cevap yazabilir şimdi :) bu sorunlar sadece bizde oluyor galiba :)
Bildirim geldi bastım ve burası açıldı.

Mektupla

Daimi Üye
Hamdi abi biri yazdığım mesajı beğendiğinde gelen bildirim mesajına tıklayıp o konuya gidemiyorum..
BU özellik, eskiden olduğu gibi tekrar devreye alınabilir ise çok makbule geçer idi.

Ersin1903

Daimi Üye
Aynı sorun bende de var mobil uygulamadan girdiğimde ve sorun hala devam ediyor yeni formata geçildiğinden beri. Yeni formata geçildiğinin ilk zamanlarında bu konu içerisinde yazmıştım sorunumu ama bir çözüm olmadı maalesef :) bildirim geliyor, bildirimin üzerine bastığımda bildirimler açılmıyor birtürlü !! her zaman pc den foruma giremediğim ve telefondaki uygulamadan girdiğimde de bu problemle karşılaştığım için artık çok fazla foruma girmiyorum. Çünkü gelen bildirimin hangi konuda hangi mesaja..vs istinaden olduğunu görmeden takip etmek çok zor ve sıkıcı oldu...:uzgnm: Umarım bir düzenleme veya iyileştirme getirirler bu konuda :rolleyes:

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar yine para harcıyorum başka bir tasarıma geçiyoruz.. bu tasarımı da çöpe atıyorum :) Artık reklamlardan dolayı lütfen serzeniş etmeyin .. Banada günah bu dönemde :)

Son düzenleme:

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Yeni formatta ilk mesaj benden olsun Valla bu sefer güzel oldu sanki. Bakalım ne eksikler bulunacak:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...