Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ SURF TAKIM KURMA / Çok Amaçlı / Kamış-Makine Fiyat Dengesi

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Lineaeffe Extreme Cast 4.30 da karar kıldım :)

V80a yolda V 80 a ya 23 mm 275 power pro slick alayım diyorum. Özellikle yellow gece yayın avında daha güzel olur diye. :)

40 Mm den 220 metre alıyor tahminim 23 mm 275 metre tam doldurur ya da 28 mm alıp 200-220 metre civarı mı sarayim hangisi mantıklı ?

Cedros 4.50 Tele Surf 150 250 gram alıcısıyım malesef hiç bir yerde bulamıyorum. Yok kmais hiç bir yerde stokta Yanına Raw 55 ayarlamaya bakıyorum acelesi tok hele ayin 15 i gelsin :)

Nexave lerin ölçüleri daha fazla 170 gram ve üzerine çıkınca 155 cm falan oluyormuş uygun olmuyor yani ürün bilgisi hatalı girilmiş.

Slhttn80

Üye
Bende şuan okuma red core 65 var. Sizce bu nasıl bir makina boğaz için.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kullancisi boğazda pek kullanmaz o makineyi Tuzku suya dayanıklı olsa da bence gücü boğaz için yeterli gelmez çok yorar gibi geldi. Şahsi düşüncem tamamen boğaz için güçsüz kalır o makine ama kıyıdan iş yapar rahatlıkla.

Slhttn80

Üye
Kullancisi boğazda pek kullanmaz o makineyi Tuzku suya dayanıklı olsa da bence gücü boğaz için yeterli gelmez çok yorar gibi geldi. Şahsi düşüncem tamamen boğaz için güçsüz kalır o makine ama kıyıdan iş yapar rahatlıkla.
Raw 55 ile 11 kg aynı drag değerine sahip ve aynı devirde 4.8 ile. Aslında bu kafamı karıştırıyor. Farklı olan ne diyerek.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Raw 55 ile 11 kg aynı drag değerine sahip ve aynı devirde 4.8 ile. Aslında bu kafamı karıştırıyor. Farklı olan ne diyerek.
yanlışın var raw 55 15 kg drag var :) Tabi her şey de drag değil tabiki makinenin asıl amacı ağır yük için bu sebeple dizayn edilmiş bildiğim kadarıyla. Işın doğrusu bir çok kişinin de tavsiyesi daha pahali makine kullananlar bile raw in daha güven verdiğini söylüyorlar. Beni asıl kandıran ise Üstad Vedat Abayoglu'nun da bu makineyi önermiş olması oldu. Aynı zamanda yolda 30 av için yüksek meblalar cebimden çıkmamış olacak.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Neyse makineler gelsin Fotoları ekler misina sorarım :) De sence 23 mm 28 mi :)

Muhtemelen V80 yarın elimde
Kamışı yarın kredi kartının kesin tarihi ona göre siparis ediyorum.

Slhttn80

Üye
Benim red core u bir boğazda deniym olmazsa bende raw yollarına düşim bari hocam. Vedat Abayoğlu da tavsiye etmiş, masaratti de biraz anlatmış iyisi bu demekki.
İsterseniz ben bir boğaza gidim hafta sonu bi deneyim benim kini ,olmadı red coru alın hocam.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Benim red core u bir boğazda deniym olmazsa bende raw yollarına düşim bari hocam. Vedat Abayoğlu da tavsiye etmiş, masaratti de biraz anlatmış iyisi bu demekki.
İsterseniz ben bir boğaza gidim hafta sonu bi deneyim benim kini ,olmadı red coru alın hocam.
Rawin bakımlarını yapacan kafan rahat bi sürü para vermeye gerek yok hiç