Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

YENİ SURF TAKIM KURMA / Çok Amaçlı / Kamış-Makine Fiyat Dengesi

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Raw 55 i özelikle cedros 4.50 ile kombine etmek istiyorum. Elimde oynayacağım için hafif olun istiyorum.

Diğerleri icin de işin doğrusu teleskopik olacak Arabaya sığmazsa ben rahat etmem :)

Bu lineaffe ile nexave iyi bir öneri lineaffe ağır basıyor. Bilmiyorum sebebini ise. Bu eski extreme cast ler de uçlarında kırılma sorunu varmış galiba ama yeni seri kırmızı olanlarda böyle bir problem yoktur inş.

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
shimano nex bizim kuaför arkadaşda var.. gideriz onlada balıkçılık yapmaya canavar gibi kamış.. kullandım onuda biraz çok iyi gerçekden..zati incelemediğim kullanmadıgım bir şeyi imkanı yok kimseye önermem veya tavsiye etmem..

bu lineaeffede nasıl oldu sölim :D geçen mayıs ayında marmarise gittik dayı ile 2 günlüğüne.. hallettik işimizi cıktık jiğ avına sabah cok sükür aldık bir kaçtane baba bişiler.. sonra dönerken karaburun diye bir yer var orada bi arkadaş sallıyo ileri dogru..dayıya dedim yaklaş hele merak ettim ülee amma uzaa ati bu diye.. vardık yanına 120 grm kursun 0.18 di sanırsam misina (ip) durgun çarşaf gibi su iskeleden rapala atıyo almışda bir kaç tane güzel bişiler.. nese sohbet filen,dedim bakm suna inceledim.. dene dedi denedim vallahi hoşuma gitti makinayı hatırlayamıyom.. olta elimde tü gibiydi arkadaş bi abandım :D fena sagına soluna baktım fincanlarda fuji güzeldi yani baya..

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Neyin bir sürü hali var shimano kamislarda ki bu bolluk benim hep kafamı karıştırıyor. KamışlarıM hep okuma fladen lineaffe :)

Nex in b x olanı mi ? var

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
valla bilmiyom cx mi-bx mi nexave onu biliyom 4.20 200 atarlı.. bakarım yarın bi

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
hee hee bx olan.. internetden baktım simdi

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
tam sana göre :D
  • BOY : 4,20 MT
  • AĞIRLIK : 453 GR
  • K. BOY : 143 CM
  • PARÇA : 4 ADET
  • PORSELEN : 5 ADET
  • AKSİYON : 200 GR

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hocam biliyorum kafan yine karışacak ucuz ama sağlam bir makine önericeğim.Eski daiwa ss 5000 nin kore versionu banax sx 5000 serisi bu makinaları Ukrayna ve Rusyada iç sularda kullananları görmüştüm sağlam ve ağır makinalardı.Türkiyedede rağbet görüyormuş tatlı suda usta bir avcı olan bir dostumuzda gördüm.
Bana 4 senedir kullandığını söyledi.Üşengeçlikten hiç bakım yapmamış.Israrıma rağmen içine bakamadım.
ama internette inceledim fena çıkmadı.(Kore malı olan) bilginize. iç sularda sizi ifazlası ile idare eder.

Dubizzle Ajman | Other: Banax SX5000 Series Heavy Action Spinning Reel

Arapçam olmadığından anlayadım.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu Makineleri temin edebilmek aslında dediğiniz gibi makinenin adı üzerinde: Heavy action spin :)

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Son olarak Cx Tele surf 200 gram 310 TL
Xtreme surf 200 310 TL

niye cx 170 gram 350 Tl anlamış değilim :)

Ogleden sonra shimano yetkilisine stok da soracağım bakalım. ona göre söylerim. Durumu