Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşilyurt-Yeşilköy Balık Avlama ( Son Durumlar )

karub34

Üye
Adı
Burak İlgün
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bir kaç gün önce arkadaşlar gitmişti yemli için gece kalmışlardı hiç bir vuruş veya herhangi bir balık kimsede yoktu. bir önceki akşamda bir vuruş alındı o kadar.

stratejist

Aktif Üye
Adı
ÖZDEMİR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar yeşilköy tarafları tek tük de olsa akşamları lüfer yapıyor, ara sıra o bölgeden geçerken alanları bizzat görüyorum. dün akşam bir arkadaşımla birlikte deneme yaparken saat 21.00 suları önce ben yarım saat kadar sonra da arkadaşım çok güzel ve net birer vuruş alıp abuk subuk :mad::acpsnr::acpsnr: zamanlama nedeniyle ikimiz de balığı alamadık. Şu cep telefonu denen aleti balığa giderken yanında götürmemek gerek vesselam.. :acpsnr::acpsnr:

knngs

Üye
Adı
Kenan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yeşilyurt ve Yeşilköy kıyılarından son durumu sizlere aktarmak istedim. 1 haftadır aralıksız Yeşilyurt'a polat otelin altına gidiyorum lüfere. Bu kadar günde 1 gününde bir vuruş aldım ve kaçırdım. Yine bu kadar günde ise karaya çıkan lüfer sayısı da bir hayli az. Gelip eli boş dönüyoruz. Heyecan yaratan vuruşlarda yok. Tüm akşam tek vuruşsuz beklediğimiz de oluyor. Kayalıklara 15-20 balıkçı lüfere geliyor ortalama ve hepimiz boş dönüyoruz çoğu zaman. En son Perşembe 1 tane Cuma da 1 tane lüfer alındı o kadar balıkçı arasından. Durumlar hiç iyi değil. Bakalım ne zaman girecek bu balık.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pazar günü deneme yapmak için gittiğimde iki vuruş aldım. Tasmaladım ve 2 adet güzel izmariti sudan çıkarttım. Bu sene dişli yok. Vuran balik ya istavrit ya da izmarit. Son durum bu.
20171015_223348.jpg

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
pazar polat otelin oradaydım , istavrit çok azdı 12 tane , alabildim

bekirbtr

Yeni Üye
Adı
bekir batır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dün akşamda kimsede istavrit bile yoktu fenerde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

knngs

Üye
Adı
Kenan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Her akşam yemlikte olsa 10-15 kadar istavrit geliyor kıyıdan Yeşilyurt'tan..Yeşilköy'de de durum bu şekilde. Hergün balıkçıdan yem almaya değmez diye iş çıkışı gidip ilk önce çapariye atıyorum. Birkaç tane alınca hemen lüfere atış yapıyorum. Dün de gittim tık etmedi hiç kimseye. Yine hüsran. Bu akşam yine gidecem pes etmek yok :)

sahinkurt

Yeni Üye
Adı
Şahin Kurt
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhaba,

Yeşilköy/Yeşilyurt civarında spin avı yapılır mı? Aranızda hiç yapan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

promesut

Yeni Üye
Adı
Mesut
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese merhaba,

Yeşilköy/Yeşilyurt civarında spin avı yapılır mı? Aranızda hiç yapan var mı? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba, spin balıkçılığına yeni heves etmiş iki arkadaş olarak yakın da olması sebebiyle bugün Röne parkın alt kısmındaki bölgede attık ama çekerken takılan bir yengeç haricinde herhangi bir balık emaresine rastlamadık. Yağmur da artınca iki saat sonra bıraktık. Burada at çek yapılır mı ben de bilmiyorum. Biz yaptık olmadı :)