Jig makineleri görünüş olarak hoşuma gidiyor surflar kaba duruyor,2 bine ip dahil antalyada bir arkadaştan 55 lik ceymar aldım, sıfır faturalı, normalde 65 istiyordum hafif olsun diye 55 sectim , sarım hızı bi tık düşük ama artık aldık bir kere uyguna geldi sanırım, simdi sırada kamış kaldı.
hocam bir arkadaştan ceymar 55 alacağım yarın 0.20 ipte verecek 8x 2400 tl ye bırakıyor sıfır makine birde okuma expior da hoşuma gitti bütçe 2 ye çıktı varsa önerin alabilirim.
Merhaba arkadaşlar hobiye tekrar başlayacağım bin tl maksimum olacak şekilde makine tavsiyelerinizi bekliyorum ağır olmayacak yormayacak aklımda ruyoji raptor 6 binlik var siz ne düşünüyorsunuz sadece çapari için kullanılacak aynı zamanda ip ve kamış öneriside alabilirim şimdiden teşekkür ederim.
ryobide parlark kısımlar hep kireç gibi bir şey oluyor ilanların hepsinde var o yüzden istemiyorum birde rulmanlar sıkıntı yapıyormuş bin tl ye okuma ceymar 65 ve alaris 420 kamış buldum çok temiz 1800 bırakıyor
spin ve lrf hoşuma gidiyor ara sıra surf takımla avlanmakta güzel ama sürekli yorucu sıkıcı oluyor üsküdar bölgesinde lrf spin yapanalr var ama cesaret edemiyorum işte:)
abiler boğazda sadece spin yapılabilir mi sizce değer mi? hedef balıklar öncelikle lüfer çinekop palamut gibi balıklar boğazda kalamar tutuluyor mu?
sadece istavrit amaçlı surf takım topluyorum ancak spine heves ediyorum..
Arkadaşlar bu makinelerden hangisiyle boğazda yorulmadan av yapılabilir? Hedef balık istavrit, çinekop ve palamut.
sizce hangisini alayım? ikinci elde sıfır uygun makinalar var uygun olan ikinci el tercih mi etmeliyim?
Cengiz balıkçılıktan alınma okuma tercih etmek mantıklı geliyor bana sizce...